Kezdőoldal / Érdekesség / Péniszeket lopkodnak Afrikában!
Péniszeket lopkodnak Afrikában!

Péniszeket lopkodnak Afrikában!

A profik egy kézfogással akár egyszerre két péniszt is zsebre tehetnek, hogy aztán jó pénzért túladjanak rajtuk – állítja Louisa Lombard antropológus, aki kifejezetten ezt a jelenséget tanulmányozni ment a Közép-afrikai Köztársaságba.

Nyugat- és Közép-Afrikában újjáéledőben vannak az okkult hagyományok, nem csoda, hogy a levágott férfiasságok elsősorban boszorkányoknál és fekete mágusoknál végzik – teszi hozzá Lombard, aki saját bevallása szerint több „károsulttal” is beszélgetett afrikai tartózkodása alatt. Egyikük az egész történetét megosztotta vele.

1

(illusztráció)

A szerencsétlenül járt férfi elmesélte, hogy egy piacon botlott a pénisztolvajba, amikor az megállt mellette és egy csésze teát kért. Miközben várakoztak, az ismeretlen férfi kezet nyújtott neki, ő pedig mit sem sejtve viszonozta a gesztust. Ekkor egy áramütésszerű érzés hullámzott végig a testén, s mire magához tért, a pénisze már nem volt a helyén. Kiáltozni kezdett, erre összeszaladtak körülötte az emberek, a felfordulásban csupán egyvalaki maradt higgadt: a tolvaj, aki kihasználva a csődületet, időközben még egy péniszt meglovasított.

A tolvajt egyébként később elfogták a hatóságok, és kivégezték. És hogy vajon miért volt szüksége a lopott férfiasságra? Nos, azt nem tudni, mire elkapták, már eladta őket – olvastuk a Gawkeren.

forrás: hir24.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top