Kezdőoldal / cinkes / Idióták: Egyre több rajongója van a hummeres gázolónak!
Idióták: Egyre több rajongója van a hummeres gázolónak!

Idióták: Egyre több rajongója van a hummeres gázolónak!

A Thomas B.-ért, a hummeres gázolóért létrehozott Free Thomas B.! című Facebook-oldalon bejegyzések tömkelege tanúskodik róla: az osztrák nők rajonganak érte, s az sem zavarja ôket, hogy imádatuk tárgya kioltotta egy ember életét.

„Helló, Tom! A történeted mélyen megérintett. Harcolj! Remélem, végül kiszabadulsz, és újra együtt lehetsz a családoddal és a barátaiddal. Nem ismerlek téged, de gondolataimban veled vagyok” – írja egy Isa nevű lány. „Azt akarjuk és kívánjuk Tom, hogy hamarosan otthon lehess! Sok szerencsét Tom, kitartás!” – a bejegyzés egy Brigitte nevű nőtől szár­mazik. Bármennyire furcsán hangzik, Thomas B.-t igazi rajongótábor buzdítja a Face­bookon létrehozott Free Thomas B.! – Chevy Tom oldalon, mintha nem is egy igen súlyos bűncselekmény vádlottja lenne az általuk istenített idol.

gyilkos_1

De nem csak osztrákok szorítanak Thomas B.-ért. A Bors egy magyar nyelvű bejegyzést is talált az oldalon. A Magyar valóság néven beíró személy így nyilvánul meg: „Azért írok nektek, hogy lássátok jobban, mi a helyzet Magyarországon, és hogy ne csodálkozzatok annyira egy esetleges kedvezőtlen ítéleten… Az a véleményem, ha szakszerű rendőri intézkedés lett volna, nem fordul elő a baleset.”

3_o_hummer6

Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint hagyománya van a rossz fiúk iránti rajongásnak. Magyarországon utoljára a Viszkis rablónak, Ambrus Attilának volt nagyobb „szurkolótábora”, de még a legelvetemültebb gyilkosokból – például Charles Mansonból – is lehet divatos póló. – A gonosztevők rajongótáborát legfőképp a társadalmi konvenciók elleni lázadás vezérli – vélekedett Bilkei. – Ezek az emberek azt gondolhatják: aki egy rosszfiút éltet, az érdekes, az kitűnik a tömegből.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top