Kezdőoldal / Egyéb / Rejtély: hét éve feküdt holtan a saját házában
Rejtély: hét éve feküdt holtan a saját házában

Rejtély: hét éve feküdt holtan a saját házában

Az idős ausztrál asszonyt 2004-ben, egy buszról látták utoljára, és még rokonainak sem tűnt fel, hogy évek óta nem hallottak róla semmit.

Bár a 2004-ben elhunyt Natalie Wood holttestét 2011-ben találta meg a Sidney-i rendőrség, a világsajtót csak most járta be a hír. Az idős asszony 1924-ben született, de hogy a 2004-es éven belül pontosan mikor halt meg, azt szinte lehetetlen megállapítani – írja a BBC.

Az állítólag rendkívül magának való asszony valószínűleg eleshetett, és ennek következtében lelte halálát. Gyilkosságra vagy rablásra utaló nyomot nem találtak, az a kevés értéktárgy, ami a házban volt, mind érintetlen maradt. Az viszont érdekes, hogy sem tévé, sem hűtő, sem pénztárca, de még egy fekvőhelynek való matrac sem volt a házban. Minden tiszta pókháló volt, és egy fa is elkezdett nőni a padlón keresztül.

87955

A rejtélyes ház kívülről-belülről

Az asszony sógornője utoljára 2004-ben, egy busz ablakából látta rokonát. Azt mondja, semmi oka nem volt, hogy azóta nem keresték egymást, ha csak nem az, hogy az ő férje súlyos beteg volt, aki mellett éjjel-nappal ott kellett lennie.

A sógornő és az asszony unokatestvérei most éppen azon vitatkoznak, kit illet a gazdátlanul maradt rejtélyes ház és a hozzá tartozó birtok.

art-353-801752653-300x0

Az ausztrál sajtó egy régi képet is előkotort a húszas éveiben járó Natalie Woodról

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top