Kezdőoldal / Egyéb / REJTÉLYES OBJEKTUMOT FOTÓZTAK A HOLD FELSZÍNÉN
REJTÉLYES OBJEKTUMOT FOTÓZTAK A HOLD FELSZÍNÉN

REJTÉLYES OBJEKTUMOT FOTÓZTAK A HOLD FELSZÍNÉN

Egy egészen bizarr dologra bukkant egy leleményes videografikus a Hold felszínén. Egyelőre senki sem tudja, hogy mi lehet a titokzatos háromszög.

A Google ingyenes Earth, vagyis Föld nevű alkalmazásával bárki képes akár a székéből ülve bejárni a világ legkülönlegesebb tájait. Egy ideje már arra is lehetőség van, hogy a Holdat kémleljük a műholdak képeinek segítségével, egy kalandor felhasználó pedig egy érdekességet is felfedezett a bolygón.

– Hosszú ideje a Holdat fürkésztem a Google Earth programmal, amikor is rábukkantam erre a furcsa dologra. Azt gondoltam magamban, hogy igen…végre találtam valamit! Tényleg ott van, nem manipulált a kép, de fogalmam sincs mi lehet, mert semelyik másik kráternél nem láttam hasonlót. – idézi a Wowforreeel nevű felhasználó szavait a New York Daily News.

87046

A Tech and Gadget News szerint egy háromszög alakú űrhajó egy darabjára hasonlít a kis pont, de az biztos, hogy nagyobb, mint bármilyen jármű, amit eddig a Földön építettek.

A kérdés adott: valójában mi is lehet ez? Földönkívüliek vagy emberek által fenntartott bázis? Esetleg egy gigantikus idegen űrhajó? Vagy csak egy sima képhiba?

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top