Kezdőoldal / Egyéb / SAJÁT ANYJA ZÁRTA KETRECBE AZ ŐRÜLT FÉRFIT – DURVA FOTÓK
SAJÁT ANYJA ZÁRTA KETRECBE AZ ŐRÜLT FÉRFIT – DURVA FOTÓK

SAJÁT ANYJA ZÁRTA KETRECBE AZ ŐRÜLT FÉRFIT – DURVA FOTÓK

Hung azután kattant be, hogy felesége és gyermeke megszöktek otthonról. Édesanyjának nem volt pénze szanatóriumra, ezért otthon, saját barkácsolású ketrecbe zárta fiát.

Kevesebb, mint tíz négyzetméteren, egy ketrecben élte le utóbbi nyolc évét az kínai férfi, akit korábban saját anyja zárt be. A Fucsian tartományban élő Hung azután őrült meg, hogy felesége és gyereke is elhagyta. A beszámolók szerint mindenkivel agresszív volt, gyakran pedig a szomszédok házai elé pisilt – írja a Shanghaiist.

88590

Hung ebben a ketrecben töltötte elmúlt nyolc évét, miután teljesen megőrült

Bátyja szerint Hung közveszélyes volt, rendszeresen betört a szomszédok házába is, de saját anyját is bántotta. Mivel nem volt pénzük rendes ellátásra, saját maguk akarták megoldani a problémát.

cage_guy4

Nyolc évet töltött a rettenetes körülmények között, kínszenvedésének pedig anyja halála vetett véget. A rokonok ezután már tényleg szanatóriumba vitették, de a hatóságok szerint sokkal jobb lenne, ha egy idősek otthonába élhetne.

cage_guy5

Kínában nem ez az első hasonló eset. Tavaly decemberben kapott nagy nyilvánosságot annak a 48 éves férfinak az esete, akit anyja hat éves kora óta tart ketrecben. A helyzet ott is valami hasonló volt: a fiú önveszélyessé vált, a szülőknek pedig nem volt pénzük kórházi ellátásra. Az a felháborító eset is a világ legnépesebb országában történt, amikor Nancsang városában ultimátumot kaptak a koldusok: vagy beköltöznek a számukra kialakított ketrecbe, vagy kipaterolják őket a városból egy fesztivál idejére.

cage_guy6

Csöcsiang tartományban saját nagyanyja tart pórázon egy 11 éves fiút, mert állítólag 1 éves korában leesett az ágyról, beverte a fejét, és azóta mentális zavarokkal küzd. 

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top