Kezdőoldal / Érdekesség / Szellemet akart fogni, de a felszarvazását vette videóra
Szellemet akart fogni, de a felszarvazását vette videóra

Szellemet akart fogni, de a felszarvazását vette videóra

Elég paranormális tevékenység volt ez is…

Gondosan felszerelte a kamerát és beállította, hogy ha mozgást érzékel, induljon el, majd izgatottan várta, hogy a felvételen előbb-utóbb feltűnik néhány kísértet. Csakhogy keserű meglepetés várt a szellemvadászra.

Csak paranormális jelenségeket szeretett volna videóra venni, és bizonyos szempontból végülis ez sikerült az ausztrál férfinek, ám nem egészen úgy sült el a kaland, ahogyan arra ő számított. A Tasmániai szigeten élő apa ugyanis azt várta, hogy a felvételen majd szellemeket fog látni, de mégis ő vált félholttá, amikor betette a lejátszóba a kazettát: a videófelvételen a 28 éves barátnője jelent meg a férfi 16 éves kamaszfiával, félreérthetetlen szituációban. A páros önfeledten becézgette és csókolgatta egymást, a férfi nem kis döbbenetére.

szex_freedigital

(illusztráció)

A nő az egyértelmű bizonyíték hatására megtört és bevallotta, hogy nem először fordult elő az eset, öt hasonlóról számolt be, ráadásul a hatóság előtt kellett vallania, mert tudomásával ellentétben nem 16, hanem 17 év lett volna a beleegyezési korhatár, így a fiatalkorú fiúval szemben is törvénytelenséget követett el – számolt be a Mirror című brit lap.

Persze eleinte megpróbált mindent tagadni és a kamera előtt lejátszódó jelenetet azzal magyarázta a 39 éves élettársának, hogy csak ártatlan ölelés volt, de aztán maga a kamasz árulta el az apjának, hogy előző nap háromszor is szeretkezett a nála jóval idősebb nővel. Nem sokkal később kiderült, hogy az egész akkor kezdődött, amikor a pótmami bement a kamasz szobájába, hogy megbeszéljék az autóvezetési órán szerzett tapasztalatokat, aztán a felszabadult hangulat közepette előbb némi csiklandozás kezdődött, amiből váratlanul egy csók pattant ki – és onnan már nem volt megállás.

A bíróság hétfőn börtönre ítélte a nőt kiskorú megrontása miatt.

forrás: ma.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top