Kezdőoldal / Egyéb / Szellemre vadásztak, átment rajtuk a vonat
Szellemre vadásztak, átment rajtuk a vonat

Szellemre vadásztak, átment rajtuk a vonat

Öt amerikai fiatal a szellemeket akart nézni, ezért a közeli vasúti sínekhez autóztak, majd leparkoltak rajtuk. A vonat jött, a kocsijuk nem indult – ketten szörnyethaltak, egyiküket kórházban ápolják.

Két tizenéves amerikai lány szörnyethalt, egyet pedig súlyos sérülésekkel a Cape Girardeau-i kórházban ápolnak, miután a fiatalok síneken parkoló kocsijába egy száguldó vonat csapódott hétfő éjjel – írja a Daily Mail.

Az éppen iskolai szünetüket töltő tinik öten voltak egyikük szüleinek terepjárójában, és szellemvonatosat játszottak. Mint azt Jim Akers nyomozó kifejtette, ez nem egyedi jelenség. Lényege, hogy a fiatalok a sínekre parkolnak, megvárják, amíg az ablakok bepárásodnak, és ijesztgetik egymást. Amikor jön a vonat, gyorsan elhajtanak – elvileg.

_52185161_52185159

Az eset halálos áldozatai, a tizenöt éves Victoria E. Swanson és a tizenhét éves Haley Whitmer (mindketten Poplar Bluff-i lakosok) már többször játszottak ilyet, eddig mindig megúszták. Most azonban a Whitmer szüleinek terepjárója nem akart elindulni. Ketten gyorsan kioldották biztonsági övüket, el is tudtak menekülni. Victoria és egy másik lány, Kaitlyn P. Fowler (őt ápolják kórházban) azonban pánikba estek, és nem tudták kicsatolni magukat.

Haley megkerülte a kocsit, hogy megpróbálja kimenteni őket, de csak Kaitlynt sikerült, õ Victoriával szörnyethalt. A St Louisból San Antonióba tartó vonaton senki sem sérült meg. A rendőrség egyelőre nem tudta megállapítani, hogy ki vezette a dzsipet. Az azonban biztos, hogy a társaságból senki sem fogyasztott alkoholt vagy kábítószert.
Városi legenda.

02

Az ütközés helyszíne egyébként a helyi legendárium része: a Wilcox Road vasúti sínjeihez szívesen járnak a szellemvadászok. A környéken élők szerint már este tíztől van szellemjárás, merthogy a XX. század elején kisiklott itt egy vonat. Ha kíváncsi néhány, ezzel foglalkozó oldalra, itt vagy itt találja őket.

Akers nyomozó szerint az elhunyt lányok már-már megszállottjai voltak a környék szellemes sztorijainak, rendszeresen jártak a sínekhez, és ijesztgették egymást. A környéken élők ugyanis tele vannak bizarr történetekkel, például arról, hogy a száz évvel ezelőtti balesetben egy terhes nő is meghalt, azonban a magzat nem volt a méhében. Vagy a férfiról, akinek levágta a vonat a fejét, de sosem találták meg (egyes források szerint anélkül is a helyszínen rémisztget).

A szellemvonatosai helyi változata szerint amikor a sínre parkolt kocsi párás ablakán már nem lehet kilátni, az ember meghallja a vonat füttyét, amely egyre hangosabb lesz, majd elhallgat, esetleg fény is jön. Azután valaki kopog az ablakon ? kinézésbál kiderül, hogy egy nő az, aki erről kérdez, hogy a gyereke. Aki kiszáll, a legendárium szerint a csonkolt urat is látni fogja, amint levágott fejét keresi a sunyásban.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top