Kezdőoldal / Egyéb / Szívfacsaró videó egy kátrányba esett kiskutyáról, akin állatvédők segítettek
Szívfacsaró videó egy kátrányba esett kiskutyáról, akin állatvédők segítettek

Szívfacsaró videó egy kátrányba esett kiskutyáról, akin állatvédők segítettek

Szívfacsaró videót tett közzé egy indiai állatvédő szervezet, amelynek önkéntesei az utcán kóborló, gazdátlan háziállatok megmentését tűzték ki célul. A mostani esetben az utolsó pillanatban sikerült megmenteniük egy pórul járt kutyát. Az eb beleesett egy közeli tartályba, amibe melegen fortyogó kátrány volt és egy pillanat alatt beleragadt a kutya szőrébe. Bár az állat kimenekült a sűrű és ragacsos masszából, semmi esélye sem volt a megmenekülésre, mert a szurok gyorsan száradt, és rövidesen a kutya mozdulatlanul várta az elkerülhetetlennek tűnő pusztulást.

szurokba-esett-kutya

Szerencsére egy járókelő észrevette a megszilárdult ragacs fogságába esett állatot és azonnal értesítette az Animal Aid állatmentő szervezet munkatársait, akik azonnal a kutyához siettek. Az első három órában fürge kezekkel próbáltak minél több kátrányt leszedni a kutyáról, de összességében két napig tartott, mire az utolsó kis területen is eltávolították a ragacsot: folyamatosan növényi olajjal masszírozták a kutyát, ezzel tudták annyira feloldani a kátrányt, hogy apránként képes volt mozogni a kutyus.

A videó, amit a megmentésről készítettek, végül happy enddel zárul, a kölyök boldogan csóválja a farkát és eszegeti a falatkákat, amiket az egyik gondozó dobál neki, és a megható jelenet egyben azt is bizonyítja, hogy nemcsak a kutyák szívósak, de az állatmentők munkájára is mindig szükség van.

forrás: erdekesvilag.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top