Kezdőoldal / Egyéb / Szó szerint leesett az asszony lába
Szó szerint leesett az asszony lába

Szó szerint leesett az asszony lába

A hatvanas éveiben járó nő lába elfertőződött, elüszkösödött, majd szó szerint leesett. A bizarr esetben az asszony bíróságon szerzett érvényt a jogának, hogy visszautasíthassa az orvosok által sürgetett amputációt.

Először egy fekély keletkezett a közelebbről meg nem nevezett, hatvanas éveiben járó asszony lábán, majd a seb olyan csúnyán elfertőződött, hogy elüszkösödött a lába, és a jobb lábfeje egy hónappal ezelőtt egyszerűen leesett.

Az orvosok ezután figyelmeztették a nőt, a lábát amputálni kell, hogy az üszkösödés terjedését megakadályozzák, máskülönben bele is halhat a súlyos fertőzésbe, ám ő visszautasította a kezelést – írja a Mirror.

88782

a kép illusztráció!

Mivel az erős dohányos asszony paranoid skizofréniában szenved, a doktorok megpróbáltak engedélyt szerezni, hogy ennek ellenére elvégezhessék a műtétet, a londoni bíróság azonban úgy döntött, hogy a páciensnek az elmeállapota dacára joga van magának döntenie arról, levágatja-e a lábát. Így az akarata ellenére életmentő beavatkozást sem végezhetnek rajta.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top