Kezdőoldal / Egyéb / “Többször is elraboltak az idegenek” – állítja egy brit nő
“Többször is elraboltak az idegenek” – állítja egy brit nő

“Többször is elraboltak az idegenek” – állítja egy brit nő

Egy brit nő, Samantha Mcdonald azt állítja, hogy a földönkívüliek az 1990-es évek óta rendszeresen látogatják, és már többször is elrabolták. Minderről az ITV,  This Morning című műsorában beszélt.

1064941719advent_www.kepfeltoltes.hu_Elmondása szerint két földönkívüli fajjal került kapcsolatba, a szürkékkel és a reptiliánokkal, akikről úgy véli, hogy együtt dolgoznak.

“Mikor megkérdeztem őket, hogy mit akarnak tőlem, azt felelték, hogy azért jöttek, hogy elvigyenek engem és a családomat.” 

Arra a kérdésre, hogy mi történik vele az elrablása után, Samantha nem tudott választ adni, mondván, hogy nagyon ködösek az emlékei erről az időről, és általában az idegenek törlik a memóriáját.

“Csak azt érzem, hogy valahova elvittek, de a részletek nem jönnek elő.”

Phillip Schofield  műsorvezető felvetette, hogy vajon nemcsak álmokról van-e szó, mire Mcdonald ezt határozottan cáfolta, már csak azért is, mivel ébredés után többször előfordult, hogy teste nagy részét tűszúrás nyomok, karcolások és egyéb apró sebek borították.

Bár az elmúlt időszakban már nem látogatták meg, Samantha nem fél attól, ha esetleg ismét megjelennének nála a hívatlan vendégek.

“Már annyi mindenen mentem keresztül…most már csak megpróbálok előre nézni..”

Tapasztalatait valósnak tartja, melyek számára azt is bizonyítják, hogy a Föld az idegenek ellenőrzése alatt áll.

“Szerintem azt akarják nekünk üzenni, hogy “Legyetek óvatosak, mert figyelünk benneteket!”

A műsorban Samantha mellett, Joanne Summerscales, az AMMACH Project alapítója is megjelent. Mint azt Joanne elmondta, a projekt keretében olyan embereken próbálnak segíteni, akik eltérítéseken estek át, s akiket a fősodrású média rendszeresen igyekszik lejáratni, nevetségessé tenni. Számukra egy segélyvonalat is fenntartanak.

 

 

984058062adventi_koszoru_www.kepfeltoltes.hu_

Joanne Summerscales és Samantha Mcdonald

A projekt alapító elmondása szerint sokan vannak Samanthához hasonlók, akik az övével megegyező tapasztalatokról,  furcsa sebhelyekről számolnak be, s akiket valószínű ugyanúgy megfigyelés alatt tartanak. Az is gyakori, hogy az idegenek által eltérített személyek azonosítatlan fekete helikoptereket figyelnek meg lakóhelyük közvetlen közelében, vagy gyanús autók követik őket.

Joanne megemlítette, az elrablásokkal kapcsolatban nem hisz az alvási paralízis-magyarázatban, még ha az áldozatok beszámolói sokszor bizonyos hasonlóságot is mutatnak ezzel az állapottal, melynek főbb jellemzői között találjuk az átmeneti bénultságot és a különféle hallucinációkat is.

“Sosem állok szkeptikusan, kétkedve a hozzám fordulókhoz. Tisztelettel kell bánnunk ezekkel az emberekkel, amikor azt mondják, hogy ők nem hiszik, hanem tudják hogy vannak földönkívüliek.”

forrás: rejtelyekszigete.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top