Kezdőoldal / Egyéb / UFO a kastély felett?
UFO a kastély felett?

UFO a kastély felett?

Nagyon meglepődött, mikor a kastélyról készült képeken egy légijármű vonalai rajzolódtak ki.

Corinne Federer és édesanyja a múlt hónapban egy Amsterdam melletti Muiderslot kastélyba látogattak el, ahol a 43 éves hölgy lelkesen fényképezte a megkapó tájat. Nagy dinamikatartományú (high-dynamic-range, azaz HDR) technikát használt, melynek köszönhetően lehetővé válik, hogy megjelenjenek a felvételen a jelentősen eltérő fénysűrűségű témák, különösen kültéren.

ufó

Amikor pedig visszanézte a felvételeket meglepődve konstatálta, hogy az egyiken, melyet masinája tulajdonképpen öt egymásra vetített felvételből állított össze, egy „tubusszerű, S alakú szárnyakkal rendelkező tárgy” látható.

„Semmit se hallottunk, a környéken csend honolt.” – mesélte a holland hölgy a Huffington Postnak.

„Már elég régóta fényképezgetek, és láttam már ilyesmit a hírekben, de a saját szememmel soha.” – tette még hozzá. Elmondása szerint a fényképezőgépe a másodperc 1/250-ed része alatt kattintotta el a képeket. Mivel se a kép készítése előtt, se utána nem látta a tárgyat a gép keresőjében, úgy véli, hogy annak igencsak gyorsan kellett mozognia.

A felvételek további mazsolázgatása közben a holland nő azt is észrevette, a furcsa tárgy az egyik képen a jobb szélen van, de a következő felvételen már a bal oldalon látható egy töredéknyi belőle. Szerinte ez is azt támasztja alá, hogy a repülő akármi óriási sebességgel szelte az eget.

A pályafutása során több ezer UFO képet és videót elemző Ben Hansen volt FBI ügynök úgy véli, hogy a képek valódiak. „A tárgy megjelenésében konzisztens a felvétel többi részével. Vegyük például a tárgy alján lévő sötétebb részt és hasonlítsuk össze a felhőkkel.”

ufó2

„A nap a képben nagy segítség, mivel a segítségével kiszámítható, hol kelle árnyékoknak lenni. Ezt is azt erősíti, hogy a tárgy a fényképezőgéppel lett felvéve, és nem később retusálták rá a képre.”

Azonban ő már nem látja a másik képen a tárgyat, és szerinte a tárgy nem más, mint valamilyen rovar, melynek a szányai is látszanak a fotón.

UFO vagy rovar? Te melyik teóriára szavazol?

forrás: donnna.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top