Kezdőoldal / Érdekesség / UFO-jelentéseket tettek közzé Új-Zélandon
UFO-jelentéseket tettek közzé Új-Zélandon

UFO-jelentéseket tettek közzé Új-Zélandon

Titkosított UFO-jelentéseket hozott nyilvánosságra szerdán az új-zélandi hadsereg az 1954 és 2009 közötti időszakról. Több ezer oldalnyi anyagot tettek közzé, és csak a neveket, a személyazonosításra alkalmas adatokat távolították el az iratokból.

A közemberek, katonák, és kereskedelmi gépek pilótáinak beszámolóiból közzétett csaknem kétezer dokumentum harmadik típusú találkozásokról, rejtélyes fényjelenségekről számol be. Több anyagban rajzok látható repülő csészealjakról, maszkokat viselő földönkívüliekről, és az állítólagos idegenek kézírásaiból vett mintákból.

ufo

(illusztráció)

Az új-zélandi légierő illetékese, Kavae Tamariki azt mondta a Dominion Post nevű lapnak, hogy nem kívánják kommentálni az iratokat, amely igazságtartalmát nem vizsgálták, csupán az információszabadságról szóló törvény szellemében jártak el a közzététellel.

Az egyik legmeghökkentőbb, közzétett eset 1978-ban történt, amikor az új-zélandi tévé stábja egy repülőn véletlenül tanúja volt két fényjelenségnek, és az egyiket fel is vették a déli sziget, Kaikoura térségében. A felvétel nemzetközi médiaszenzáció volt. A légierő utóbb azt állította, hogy a felhőkről verődtek vissza hajók fényei vagy a Vénusz fénye jelent meg különs visszaverődésként a felhőkön.

A szerdán közzétett dokumentumok mellett további több ezer irat van még UFO-król, ám azokat 2080-ig titkosították a nemzeti archívumban.

forrás: mult-kor.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top