Kezdőoldal / Egyéb / Vajon kísértet van a fotón?
Vajon kísértet van a fotón?

Vajon kísértet van a fotón?

Érdekes képet kapott szerkesztőségünk, amelyen állítólag egy szellem látható. A képet készítő hölgy elmondása szerint, férje nem rég hunyt el. Hasonló esetek számtalanszor történtek amióta az emberek fotóznak, a kísértet históriáknak azonban még ennél is nagyobb múltjuk van.

ecto-apparition

Bizonyos túlvilággal foglalkozó szakértők szerint, a túlvilági entitásokat lehetséges illyes formán meg örökíteni. A digitális korszakot követően, illetve a számítástechnika fejlődésével azonban el terjedt lett a hasonló képek manipulációja.

Az alábbi videónk szemléletesen bemutatja milyen egyszerű egy kísértetet ráhamisítani egy fényképre.

Persze, gyakran előfordulhat olyan ( a fenti kép is ebbe a kategóriába tartozik) hogy a rossz fényviszonyok hasonló képet eredményeznek.

Ezután aki tájékozatlan a fényképezőgépek mechanizmusában, gyakran vizionálnak természet feletti jelenségeket, egy egyszerű képi hibára.

Illetve megemlíthetjük még a pareidolia jelenséget is, amely olyan illúziót kelt bennünk olykor, hogy bizonyos formákat, hangokat az emlékeink tévesen bizonyos alakzatokként értelmezi az agyunk. Eme jelenséget tapasztaljuk akkor is, mikor a felhőkben mindenféle nyuszikat, emberi fejeket, stb-ket látunk.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top