Kezdőoldal / Egyéb / VÉLETLENÜL MEGÖLETTE A SAJÁT FIÁT
VÉLETLENÜL MEGÖLETTE A SAJÁT FIÁT

VÉLETLENÜL MEGÖLETTE A SAJÁT FIÁT

A férfi rá akart ijeszteni a tinire, aki az engedélye nélkül elvitte az autóját, ezért ráhívta a rendőrséget. A zsaruk azonban – egyelőre ismeretlen okból – fejbe lőtték a volánnál ülő fiút.

James Comstock rettenetesen felhúzta magát, amikor 19 éves fia elkötötte autóját ügyvédi irodája elől. Meg akarta leckéztetni a tinit, azért felhívta a rendőröket és bejelentette, hogy ellopták a kocsit.

Tyler-Comstock-2687462

A zsaruk azonnal üldözőbe vették a terepjárót, amivel Tyler az egyetemi városrészben száguldozott, állítólag eszement módon, és végül lövésekkel állították meg. Az egyik golyó a fiú mellkasába, a másik a fejébe fúródott, így azonnal életét vesztette a volánnál.

83572

Az apa sokkot kapott amikor megtudta, hova vezetett a feljelentése.- Nem akartam neki cigit venni, ezért elszökött hogy szerezzen egy dobozzal. Egy doboz cigi miatt vesztettem el a fiamat – nyilatkozta összetörve a Mirror cikkében.

A rendőrség vizsgálatot indított a lövöldözés ügyében, egyelőre nem adtak magyarázatot arra, miért ölték meg az ártatlan, fegyvertelen Tylert.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top