Kezdőoldal / Rólunk
Rólunk

Rólunk

Úgy ahogy mi is, az oldalunk is változik folyton. Állandó benyomások érnek, és igyekszünk a fejlődés útján egyre hatékonyabb módszerrel megtalálni azokat az érdeklődőket akiknek szintén igényük van a változásra, és fejlődésre. Anno ezért is hoztuk létre ezt az egész “mozgalmat”, csoportosulást, nevezhetjük akárminek – azért hogy mi is fejlődjünk, és így talán példát tudunk mutatni azoknak akik bizonytalanok az Út keresésében. Bár a módszereink elsőre elégé kacifántosnak tűnhetnek azok számára akik csak ismerkednek velünk, oldalunkkal, videóinkkal, de nekünk mindig elsődleges célunk volt a hatékonyság. Nem szeretnénk álomba ringatni magunkat azzal, hogy azt hisszük hogy egy delfin életben maradhat egy cápákkal teli medencében. Ez lehetetlen! Ezért mindent megteszünk azért, hogy azokat az embereket akik igénylik, rávezessük a jó dolgokra. Ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy a jó dolgokhoz nem csak a Jó dolgokon át vezet az Út.

A filozófiánk azon alapszik, hogy az embereket rávezetjük arra az útra, amin legkedvezőbb módon haladva tanulnak meg következetesen gondolkodni, cselekedni és élni az életüket. Igyekszünk rávilágítani korunk jellemzői hibáira, hogy mentesek tudjunk maradni a folyamatosan ránk zúduló manipulációktól, amelyet különböző hatalmi érdekek használnak fel ellenünk! Úgy gondoljuk, hogy egy szebb világ megteremtéséhez erős társadalmi szemléletváltásra van szükség. Drasztikus filozófiai, világnézeti, politikai, jogi, erkölcsi újraszerveződésre.

Ennek ellenére nem célunk megdönteni semmilyen kormányt, bármilyen politikai hatalmat vagy szervezetet. Mert úgy gondoljuk, hogy amíg az emberek manipulálhatók, hamis értékrendjeik által irányíthatóak, addig nem tudna létezni olyan irányítás amely a helyes útra tudná vezetni a világot.

Célunk viszont az, hogy követőink megtanuljanak járni az élet labirintusában, amely rejthet olykor zsákutcákat, vakjáratokat is. Utána eme “jó”, vagy akár “rossz” tapasztalataik által legyenek képesek megtalálni azt az Utat, mely számukra boldogabb, teljesebb élethez vezet.

Közösségi tervünk, hogy egy olyan társadalmi csoportot hozzunk létre, amelyben a saját világnézeti értékrendünk szerint élünk, és ezzel a példamutatással ösztökéljük az embereket, hogy van a jelenleginél egy helyesebb út, amely kivezethet a mostani tarthatatlan állapotból.

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top