Kezdőoldal / Egyéb / 10 összeesküvés-elmélet, amiben több milliónak hisznek
10 összeesküvés-elmélet, amiben több milliónak hisznek

10 összeesküvés-elmélet, amiben több milliónak hisznek

Antikrisztus, alakváltó hüllők, és sátánista családok is szerepelnek azon a toplistán, amelyből kiderül, hogy mely összeesküvés-elméletekben hisznek a legtöbben Amerikában.

conspiracy-theory

Mindenkinek szíve joga, hogy miben hisz. A földönkívüliekben, a titkos, világot irányító szektákban, vagy éppen abban, hogy angyalok, szellemek, démonok befolyásolják a döntéseinket.

A hit ugyanolyan fontos szerepet tölt be az életünkben, mint az, hogy milyen elképzelésünk van a jövőnkkel kapcsolatban. A világon sok millió ember hisz az összeesküvés-elméletekben is, amik között akad néhány hihető, és néhány igazán bizarr. Most a tíz leggyakoribb és legfurább titkos elméletet ismerhetjük meg, amelyekbe több millió amerikai hisz.

 Az amerikaiak 18 százaléka hisz abban, hogy a 13-as szám balszerencsét hoz. Sok amerikai felhőkarcolóban nincs 13. emelet, hanem a 12. emelet után rögtön a 14. jön.

 Az amerikaiak 28 százaléka biztos benne, hogy az Új Világrend által 13 sátánista család uralja a világot. Érdekesség, hogy hazánkban Sebestyén Balázsról hirdeti a Piros Pirula Projekt, hogy ő az Antikrisztus.

 Az amerikai lakosok 5 százaléka szerint Paul McCartney meghalt 1966-ban, és éveken át egy dublőr helyettesítette a Beatlesben.

 Az amerikaiak 9 százaléka úgy véli, hogy a kormány fluoridot adagol a vízbe, mert ezzel befolyásolják a fogyasztok szokásait.

 Az amerikai emberek 7 százaléka szerint sosem járt ember a Holdon. A Holdra lépésről készült felvételeket manipulálták.

 Az amerikaiak 4 százaléka biztos benne, hogy alakváltó hüllők irányítják a világot.

 Az amerikaiak 5 százaléka szerint a repülőgépek üzemanyag-csíkja valójában olyan vegyi anyag, amivel a kormány permetezi az emberiséget, ugyanis így akarják befolyásolni a nép döntéseit.

 Az amerikai lakosság 18 százaléka abban hisz, hogy a Nap kering a Föld körül.

 Az amerikaiak 15 százaléka azt gondolja, hogy a televízióadásokban olyan rejtett kódok és rezgések bújnak meg, amelyek képesek irányítani az emberek tudatalattiját.

 Az amerikaiak 13 százaléka szerint Barack Obama az Antikrisztus, valamint Rihanna és Lady Gaga Illuminati-hercegnők.

Te melyik összeesküvés-elméletben hiszel?

(Forrás: neon.hu)

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top