Kezdőoldal / Érdekesség / 10 tit­kos ero­gén zóna, me­lyek érin­té­se­kor meg­re­meg a nő
10 tit­kos ero­gén zóna, me­lyek érin­té­se­kor meg­re­meg a nő

10 tit­kos ero­gén zóna, me­lyek érin­té­se­kor meg­re­meg a nő

Mind tud­juk, me­lyek azok a te­rü­le­tek, ame­lyek érin­tése biz­tos út a gyö­nyör­höz. Vagy talán még­sem? Íme né­hány fel­fe­de­zet­len le­he­tő­ség, ame­lyekre a leg­több férfi nem is gon­dolna.

 

Pontosan tudjuk, hogy a csikló, a fenék, a vagina, a mell érzékeny terület, érintésük nem is marad ki az együttlétek során. De van még ennél jóval több olyan terület, ahol egy nő alig várja, hogy megérintsék, és még nagyobb extázist élhessen át. Vajon melyek ezek?

1. Haj és fejbőr

Ha egy kéz finoman végigfut a hajtöveken, erősen belemarkol a tincsekbe, gyengéden megmasszírozza a fejbőrt, az garantáltan libabőrössé teszi a nőt.

2. Medence

Nem csak a csikló és a hüvely izgatása okoz extázist: a medence környéke, a combok töve, a csípő mind ki van éhezve az érintésre.

3.  Belső comb

A belső combok simogatása, karmolászása, csókolgatása egyet jelent azzal, hogy a nő már szinte felrobban az izgalomtól, és alig várja, hogy végre eljuss a vagina környékéig.

4. Lábfejek

A jó szexhez fontos, hogy mindkét fél laza és stresszmentes legyen. Ennek egyik tökéletes módja egy finom lábmasszázs olajokkal, óvatos, de határozott mozdulatokkal, nem kifelejtve a lábujjakat és a bokát. Vannak nők, akik azt is imádják, ha a lábujjukat szopogatják, de mivel mások ezt visszataszítónak találják, ezért nem árt ezt a részletet előre egyeztetni.

5. Fülcimpa

Ez a terület rendkívül érzékeny. Külön izgalmassá teszi a csókolgatását és harapdálását az a tény, hogy ezalatt érzi és hallja a nő egészen közelről, ahogyan párja szaporábban veszi a levegőt. Egyesek azt is nagyon szeretik, ha a párjuk nyelve felfedező útnak indul fülkagylójukban, de azt javasoljuk, hogy ezt együtt kísérletezzétek ki, mert a fogadtatás megosztó lehet.

6. Tenyér

Nem is gondolnád, mennyire izgató és mennyi kéjes borzongást tud okozni egy tenyér cirógatása és becézgetése. Feltétlenül próbáljátok ki ti is!

7. Térdhajlat

Kimondottan érzékeny terület, az itt található finom bőr és idegvégződések teljesen lázba tudják hozni a nőt. Csókok és simogatások itt biztos, hogy kéjes sóhajokat okoznak majd.

8. Derék

Hétköznapi helyzetekben a férfi gyakran a nő derekára teszi a kezét: itt öleli át, itt tartja erősen, ez egy fontos része a női testnek, melynek érintésekor a nő többnyire biztonságban érzi magát és úgy érzi, hogy elgyengülhet. Az ágyban is hasznos figyelmet szentelni erre a területre, mert érzékeny, elfeledett és nagyon intim.

erogén4.jpg

9. Kulcscsont

Egy szépen kirajzolódó kulcscsont rendkívül szexi. Egymás vetkőztetésénél nagy szerepet szokott kapni a nyak csókolgatása és gyakran kerül sorra a kulcscsont is. Jó dolog nem elfeledni ezt a részt akkor sem, amikor már együtt vagytok, akár egy-egy finomabb harapdálás is belefér.

10. Tarkó

Az ősi japán kultúrában kiemelt szerepe volt a nyaknak és a tarkónak: azon kevés területek egyike volt, melyet nem fedett ruha és nem takart el semmi. Ne becsüljétek alá ezt a mára elfeledett testrészt. Néhány csók és érintés csodákra képes itt!

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top