Kezdőoldal / Életmód / 18+: 3 dolog, amit a férfiak utálnak a nőknél a szexben
18+: 3 dolog, amit a férfiak utálnak a nőknél a szexben

18+: 3 dolog, amit a férfiak utálnak a nőknél a szexben

Megkérdeztem jó pár férfit, ők mit kifogásolnak a nőkben leginkább szex közben. Én magam is meglepődtem és erősen elgondolkoztam.

1. Passzivitás

„Sok nő panaszkodik arról, hogy a férfiak úgy szexelnek, mint ahogy azt a pornóban látták. Lehet, hogy ebben van igazság, de nagyon sok nő csak passzív részese egy aktusnak. Ki nem állhatom, ha nő ott fekszik előttem és egy mozdulatot sem hajlandó tenni. Konkrétan, mintha egy guminővel szeretkeznék. Ha pedig ezt kapom, akkor senki nem várhatja el, hogy mást adjak! Mi kell ahhoz végre, hogy a szexből a nő is kivegye a részét?”

Zsolt

 2. Orális szex?!

„Nem egy nővel találkoztam, aki teljesen elzárkózott az orális szextől. Persze azt megengedték, hogy én nyaljam őket, de hogy valamelyik a szájába vegye az én péniszemet, na azt már nem. Pedig még arról sincs szó, hogy valakinek a szájába akartam volna elélvezni. Egyszerűen csak az adok és kapok elvét vallom!”

Krisztián

3. Tisztálkodás

„Emlékeztek a »ne fürgyélle!« borzalmas szextelefonhívásra? Hát én szeretem, ha a nő lefürdik. Annyi krémet, meg mit tudom én hogy milyen kozmetikai baromságokat használnak a nők az arcukra, de hogy sok nő nem képes rendesen tisztálkodni, az borzasztó. Igen is meg kell a puncit jól mosni, hogy ne lehessen érezni a vizeletet vagy más többórás nedvet ott lent! Nem a kéjnedvről beszélek, ami a szex alatt az izgalomtól termelődik. Merthogy az akkor termelődik és friss, finom íze és illata van. De minden másnak borzasztó szaga és íze van!”

Péter

Na csajok, mit gondoltok!? 🙂

forrás: nlcafe.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top