Kezdőoldal / Érdekesség / 18+ A 6 leg­fu­rább dolog, ami szex után tör­tén­het veled
18+ A 6 leg­fu­rább dolog, ami szex után tör­tén­het veled

18+ A 6 leg­fu­rább dolog, ami szex után tör­tén­het veled

Ne ijedj meg, ezek mind nor­má­lis, csak éppen na­gyon-na­gyon szo­kat­lan tü­ne­tei a ki­adós szex­nek!

Eltöltöttetek egy boldog órát (na jó, egy negyedet), most pedig kezdődhet a jól megérdemelt alvás. Vagy mégsem? A tested néha nem hallgat a tankönyvekre és a boldog pilledtség helyett valami más következik.

1. Irány a… gyógyszeres szekrény!

forrás: Profimedia
forrás: Profimedia

Az orgazmus oxitocint szabadít fel a szervezetedben, ami – többek között – méhösszehúzódásokat is okoz. Ettől viszont szélsőséges esetben be is görcsölhet a méhed, úgy, mintha menstruációs fájdalmaid lennének! Ha csak egyszer-kétszer fordul elő, nem kell tőle megijedni, de ha rendszeressé válik a dolog, menj el a nőgyógyászodhoz, mert súlyos betegség, például endometriózis, mióma vagy akár petefészekrák is állhat a háttérben!

2. Csíp és éget

forrás: Profimedia
forrás: Profimedia

Ne pánikolj be! Ha szex után kimész pisilni és kellemetlen, égető érzést tapasztalsz, az még nem jelenti azt, hogy elkaptál valami ronda nemi bajt. A hüvely és a húgycső nyílása nagyon közel vannak egymáshoz, ezért egy kiadós szex okozta vérbőség miatt simán lehetnek ilyen tüneteid. De ezeknek csak nagyon rövid ideig szabad tartaniuk! Ha néhány óra, pláne néhány nap múlva sem múlnak, akkor bizony valami komolyabb fertőzéssel kell szembenézned.

3. Vérzik

forrás: Profimedia
forrás: Profimedia

Nem nagyon, de láthatóan foltot hagysz magad után – pedig nem ez volt az első alkalom az életedben. Ebben az esetben sem kell sikítva hívni a sürgősségit: a leggyakoribb oka az lehet, hogy szex közben megsérült a méhnyak, pláne, ha be is volt gyulladva egy kicsit. A csata hevében ezt észre sem veszed, de akár a normális hüvelyi váladék is lehet rózsaszín, ami a nedvességedet és a kéjt biztosítja. Persze itt is figyelni kell a tünetek súlyosságára: ha gyakran fordul elő vagy nem múlik el, akkor baj lehet a háttérben!

4. Rettentően viszket

forrás: Profimedia
forrás: Profimedia

Méghozzá szinte azonnal. Egy jó kis nemi betegség ennyi idő alatt nem tud tüneteket okozni: sokkal valószínűbb, hogy allergiás vagy az óvszer anyagára vagy a síkosító valamelyik összetevőjére.

Hogy nem is használtatok ilyesmit? Akkor rosszabb hírünk van: lehet, hogy a partnered  spermájára vagy allergiás. A tünetek a közösülés után fél órával kezdődnek és néhány órán, de akár napokon át is tarthatnak. Ez ugyan nem túl gyakori, de létező dolog, és ami a leginkább zavarba ejtő, hogy bármikor előfordulhat! Akkor is, ha még csak most kezded a szexuális életed, akkor is, ha először fekszel le valakivel, de akkor is, ha már évek óta együtt vagytok.

5. Magányra van szükséged

forrás: Profimedia
forrás: Profimedia

A filmekben a szexet mindig boldog összebújás követi, de előfordulhat, hogy amíg a partnered átszellemülten dédelget, te lélekben valahol egészen máshol jársz. Egy friss tanulmány szerint az orgazmust követő szorongás, levertség, akár agresszió az egyik leggyakoribb közösülés utáni hangulatzavar, amit a megkérdezett nők 46%-a már tapasztalt legalább egyszer az életében.

6. Rohannod kell vécére, de azonnal!

forrás: Profimedia
forrás: Profimedia

A sperma az allergiás tüneteken kívül bizony heveny hasmenést is okozhat – pláne, ha a kedvesed nemcsak a vaginádba hatolt be. A benne található ún. prosztaglandinok ugyanis izom-összehúzódásokat okoznak nemcsak a méhben, hanem a belekben is – ha pedig ezek túl jól sikerülnek, akkor sprintelned kell a mosdóig! Szerencsére ez a dolog könnyedén kivédhető: ha óvszert használtok, a sperma be sem kerül a szervezetedbe, így a benne található vegyületek sem hoznak kínos helyzetbe. Anális közösülés esetén pedig egyébként is mindenképpen javasolt a használata!

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top