Kezdőoldal / Érdekesség / 18+ A leg­bi­zar­rabb szexsz­to­rik! Ilyet még nem hal­lot­tál!
18+ A leg­bi­zar­rabb szexsz­to­rik! Ilyet még nem hal­lot­tál!

18+ A leg­bi­zar­rabb szexsz­to­rik! Ilyet még nem hal­lot­tál!

A forró, fé­kez­he­tet­len vágy néha kel­le­met­len hely­zetbe hoz­hatja az em­be­re­ket. Né­hány bátor férfi és nő most el­me­sélte a leg­bi­zar­rabb szext­ör­té­ne­tü­ket. Ter­mé­sze­te­sen név nél­kül. A mél­tó­ság marad.

 

1. “Hüvelygyűrűt használtam fogamzásgátlónak, ami folyamatosan adagolja a gyógyszert. A pasim olyan erővel és hévvel tett a magáévá, hogy a gyűrű ráakadt a péniszére, és kihúzta a hüvelyemből.”

2. “Lovagló pózban csináltuk. És annyira tetszettek a melleim a partneremnek, hogy egyszer csak agresszíven elkezdte őket csapkodni és ütni. Nagyon meglepődtem, és egyszerűen leugrottam róla.”

3. “Picit becsiccsentettem, na jó, nagyon. Kitaláltuk, hogy milyen buli lenne a zuhany alatt csinálni. Beléptem és megengedtem a vizet. A megszokás azonban elirányított a céltól, így elkezdtem hajat mosni. Mikor már a kondicionálásnál jártam, akkor jutott eszembe, hogy egy férfi is velem van. Tátott szájjal nézett rám. És végül nem, lett semmi.”

4. “Prágában voltam üzleti úton és találkoztam a legszexibb ausztrál pasival, akit valaha láttam. Szerencsére én sem voltam közömbös számára, így csináltuk a medencében, a szaunában és a wellness részleg várójában a kanapén. Amikor éjszaka kettőkor botorkáltunk fel a szobába, a recepción nagyon röhögtek. Kiderült, hogy mindenhol volt kamera.”

5. “A legkellemetlenebb, ami valaha történt velem, hogy a büdöstől nem tudtunk szexelni. A pasimnak egész nap fel volt fújódva, és sokat szellentett. Azt mondta jól érzi magát, így elkezdtük levetkőztetni egymást. De ahogy kerültek le a ruhák, egyre kellemetlenebb volt a szag és én azt gondoltam talán nem csak puki lehet ez. Amikor levettem a gatyáját kiderült, hogy tényleg nem csak az volt.”

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top