Kezdőoldal / Érdekesség / 18+ Meztelenül és megerőszakolva: 10 valódi rémtörténet, amik nőkkel estek meg – II. rész
18+ Meztelenül és megerőszakolva: 10 valódi rémtörténet, amik nőkkel estek meg – II. rész

18+ Meztelenül és megerőszakolva: 10 valódi rémtörténet, amik nőkkel estek meg – II. rész

Néhány esetben kész csoda, hogy az áldozat életben maradt.

Vannak tipikus bűncselekmények, amelyeknek nők esnek áldozatul. Tíz olyan esetet választottunk ki, amelyek borzalmasak ugyan, de az áldozat megmenekül.

folytatás…

6. Veszélyes műszak
2012. novemberében nagy bajba került egy New York-i escort. Aznapi potenciális ügyfele, Benjamin Gaston elvette a pénzét, a telefonját és a személyijét, amikor meglátogatta otthonában. A férfi közölte vele, hogy nem hagyhatja el a lakást, mert neki fog dolgozni. A nő megpróbált ellenállni, de a férfi párnát szorított a fejére, amíg meg nem ígérte, hogy engedelmeskedni fog. A nő fogvatartása alatt talált egy mobilt a lakásban, de a felhívott rendőrök nem tudtak rajta segíteni, mert nem tudta megadni a pontos lakcímet.
Gaston továbbra is fenyegetőzve egy harlemi lakásba vitte a nőt, ahol hét szexre éhes kuncsaft várakozott. A nő kétségbeesésében kimászott a hatodik emeleti lakás ablakán, és a dzsekijét kötélnek használva próbált meg leereszkedni. Hat emeletet zuhant, eltört mindkét lába és a gerince. A rendőrség letartóztatta Gastont és a lakás tulajdonosát, a vádemelési javaslat túszejtésről és prostitúcióra való kényszerítésről szól.

7. Hajszál híján
1974-ben a 18 éves Carol DaRonch egy plázából indult haza, amikor egy férfi odalépett hozzá a parkolóban, közölte, hogy rendőr, és kérte, menjen vele a kapitányságra, mert feltörték az autóját. A nő gyanút fogott, mert a kocsiból semmi nem hiányzott, a férfi pedig civilben volt, de miután felmutatta a jelvényét, Carol beszállt a kocsijába, ami nagy hibának bizonyult.
A nő észrevette, hogy nem is a kapitányság felé haladnak, ezért pánikolni kezdett. A férfi előrántott egy pisztolyt, és megpróbálta megbilincselni az ellenálló Carolt. A nagy kavarodásban vélelenül a nőnek ugyanarra a csuklójára csatolta a karperecet, aki így ki tudott ugrani a kocsiból. A férfi követte, és megpróbálta leütni egy emelővel, a nő azonban herén rúgta, és odaszaladt egy másik kocsihoz.
Carol csak később tudta meg, hogy Amerika egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosától sikerült megszöknie. Ted Bundyt, aki több 35 nőt ölt meg, még a saját ügyvédje is a megtestesült gonosznak nevezte. A férfi egyébként még aznap este meggyilkolt egy másik nőt, kiköszörülve a Carol megmenekülése okozta csorbát.

8. Lisa Holden
A texasi háromgyermekes anyát, Lisa Holdent a férje rendszeresen bántalmazta. Elektromos kábellel, vontatókötéllel, baseballütővel, ami éppen a keze ügyébe került. A nő állapota annyira leromlott, hogy a karján és a lábán ütött sebek már nem tudtak rendesen begyógyulni.
2012 márciusában a férje ismét nagyon megverte Lisát elektromos kábellel és baseballütővel, majd azzal távozott, hogy amikor visszatér, majd meg is öli. Az asszony halálfélelmében fogta a két kisebb gyereket, és az erdőbe menekült.
Két nap bujkálás után egy autós vette észre őket az út szélén. A férjet latartóztatták súlyos testi sértés miatt. Lisát tíz napig az intenzív osztályon ápolták csonttörések és fejsérülés miatt, a lábában pedig légpuska-lövedékeket fedeztek fel.

9. Élve eltemetve
Michelina Lewandowska megmenekülése a csodával határos. 2011. május 28-án a vőlegénye, Marcin Kasprzak és annak bűntársa, Patryk Borys egy sokkolóval kiütötték észak-angliai otthonukban, majd az eszméletlen nőt összekötözték és egy dobozban eltemették a közeli erdőben.
Amikor Michelina magához tért, pánikba esett, de kétéves kisfiára gondolva össze tudta szedni magát. Kiszabadult a kötelekből, a gyémántgyűrűje segítségével kivágta magát a dobozból, és kimászott a sírból.
Kasprzak húsz évet kapott gyilkossági kísérletért, bűntársa csak négyet emberrablásért. Mindketten szabadlábra helyezhetők ítéletük felének letöltése után. Kasprzak azt mondta, azért akarta megölni Michelinát, mert összevesztek a fiuk jövőjét illetően, és különben is unta már gyermeke anyját.

10. Különös horrortörténet
2007-ben egész Amerikát megrázta egy 20 éves fekete nő története, akit elrabolt és egy héten át kínzott egy hattagú fehér család. Megan Williamst rasszista szitkokkal illették, arcon rúgták és egyéb módon bántalmazták, szexuálisan molesztálták és ürüléket etettek vele. Megannek úgy sikerült megmenekülnie, hogy a hatóságok ismeretlen forrásból fülest kaptak, hogy érdemes ellenőrzést tartani a későbbi gyanúsítottak birtokán.
A közvélemény rasszista gyűlöletbűncselekménynek minősítette Megan kálváriáját, és a tettesek példás megbüntetését követelte. Az áldozat és családja jelentős anyagi kártérítést is kapott. Aztán jött a nagy fordulat. Megan 2009 októberében visszavonta a vallomását, mondván, nem képes tovább hazugságban élni. Azt állította, a történet nagy részét csak kitalálta, illetve eltúlozta, mert így akart bosszút állni volt barátján, Bobby Brewsteren, aki megverte. Azzal is védekezett, hogy a saját anyja kényszerítette hazugságra, hogy így lendítsen a család anyagi helyzetén. Csakhogy számos bizonyíték, például a gyanúsítottak, a Brewster család tagjainak beismerő vallomásai is alátámasztották, hogy Megant valóban elrabolták és napokig kínozták. A Brewsterek mindenesetre súlyos börtönbüntetéseket kaptak, az igazság pedig talán soha nem fog kiderülni. Megan ellen nem emeltek vádat a hatóságok félrevezetése miatt.

 

 

 

forrás: kiskegyed.blikk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top