Kezdőoldal / Egyéb / 42 ÉVE TARTJA KETRECBEN AZ ANYA A FIÁT – VIDEÓVAL
42 ÉVE TARTJA KETRECBEN AZ ANYA A FIÁT – VIDEÓVAL

42 ÉVE TARTJA KETRECBEN AZ ANYA A FIÁT – VIDEÓVAL

A most 48 éves kínai férfit állítólag azért tette ketrecbe az anyja és az apja, hogy ne bántsa magát. Mivel pénzük nem volt az orvosokra, a férfinek ilyen élet jutott.

A 48 éves kínai Peng Weiqinget anyja 6 éves kora óta tartja ketrecben – írja a Mirror. A férfit Peng Waimei szerint azért kellett bezárni, mert önveszélyessé vált, miután 6 éves egy visszatérő lázgörcs után agykárosodást szenvedett.

Ráadásul súlyos epilepsziás rohamai is voltak, amelyek miatt igaz nagyon megijedtek, de orvoshoz nem vitték el, mert nem volt rá pénzük. Az apja ahogy nőtt a gyerek, egyre nagyobb ketreceket gyártott számára, hogy fel tudjon állni, és le is tudjon ülni, ha ahhoz van kedve.

Anyja szerint a fiú nem tud uralkodni magán, fiatalkorában pedig gyakran direkt megvágta magát késsel és üvegdarabokkal. Amikor sétálni kiengedték, gyakran lefejelte a padlót, így többször vérzett az arca.

Peng Waimei szerint fia tudja, hogy ő az anyja, ő pedig azzal van tisztában, Weiqing egy nagy gyerek. A 80 éves asszony most már iszonyatosan fél, mert férje már meghalt, és nem tudja mi lesz a gyermekével, ha ő is elhalálozik.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top