Kezdőoldal / Életmód / A C-vitamin gyógyítja a rákot, de leszarják a gyógyszergyárak!
A C-vitamin gyógyítja a rákot, de leszarják a gyógyszergyárak!

A C-vitamin gyógyítja a rákot, de leszarják a gyógyszergyárak!

Már a 70′-es években kimutatták, hogy az intravénás C-vitamin kezelés hatékonyan pusztítja a rákos sejteket, azonban a gyógyszergyáraknak nem érdekük eme módszer elterjedése – ezért is nem folytak tovább a kutatások.

A Kansasi egyetem kutatói azonban napjainkban arra jutottak, hogy az injekcióban beadott C-vitamin úgy pusztítja el a rákos sejteket, hogy sértetlenül hagyja az egészséges sejteket, illetve csökkenti a kemoterápia mellékhatásait is.

A rák ellenes kutató intézetek nehéz helyzetben vannak, ugyanis a kutatásaik finanszírozásának nagy részét a gyógyszeripartól kapják. A gyógyszeriparnak azonban nem áll érdekében az, ha C-vitaminnal lehet kezelni a rákos megbetegedéseket, ugyanis a C-vitamint már nem tudják szabadalmaztatni.

c-vitamin

Tehát, hogy egyértelműbb legyen, a gyógyszeriparnak inkább éri meg, ha sok-sok hatástalan, de méregdrága gyógyszerrel tömi magát a beteg – addig amíg rövid időn belül meg nem hal akár.

Ennek tükrében felmerül az is, hogy vajon mi lehet az a sok szemét, amit magunkba tömünk gyógyszer címén? Illetve ha a gyógyszeripar hagyja emberek millióit meghalni az anyagi haszon miatt, akkor felmerülhet egy újabb kérdés is: Vajon megtennék e azt, hogy a gyógyszerekkel tesznek betegebbé minket?

Ha belegondolunk abba, hogy egyszerű fejfájás-csillapító gyógyszernek is annyi a káros, illetve veszélyes mellékhatása van, hogy a leírása megfelel egy esti olvasmánynak is – már sejthetjük a választ.

Kapcsolódó videó:

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top