Kezdőoldal / Érdekesség / A vérző falak rejtélye…
A vérző falak rejtélye…

A vérző falak rejtélye…

Az atlantai gyilkosságiak hozzá vannak szokva a vérhez. Gyakori arrafelé a lövöldözésből, agyonverésből, késelésből származó haláleset.

Az azonban számukra is szokatlan, ha a vérhez nem tartozik test. Márpedig a 79 éves georgiai William Winston és 72 éves felesége, Minnie lakásának falából folyt a vér, és tócsákban állt a padlón. A téglaházuk 1965-ben épült.

(A kép illusztráció)

Minnie először a fürdőszobában vette észre a permetező vért. A házaspár 9-én, éjfél után hívta ki a rendőrséget, miután 5 különböző helyiség falából és padlójából szivárgott a vér

-Én nem vérzem – mondta Will Winston. – A feleségem nem vérzik.Más pedig nincs a házban.

Winstonék, miután bekapcsolták a riasztót, és bezártak minden ajtót, lefeküdtek aludni. Nem hallottak semmi gyanúsat, a riasztó sem romlott el. Steve Cartwright nyomozó elismerte, hogy jelentős mennyiségű vért találtak a házban, de sem emberi, sem állati tetemet, amelyből származhatott volna. Másnap a georgiai laboratóriumban megállapították, hogy a vér embertől származik.

Cal Jackson, az atlantai rendőrség szóvivője elmondta, hogy a történetet különleges esetnek tekintik, mivel nem találtak holttestet, sem egyéb magyarázatot a vérre.

forrás: jelensegek.hupont.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top