Kezdőoldal / Érdekesség / A világ leg­ha­szon­ta­la­nabb tár­gyai: az orál­i­zom-nö­velő, a lábszelfi­szett és tár­saik
A világ leg­ha­szon­ta­la­nabb tár­gyai: az orál­i­zom-nö­velő, a lábszelfi­szett és tár­saik

A világ leg­ha­szon­ta­la­nabb tár­gyai: az orál­i­zom-nö­velő, a lábszelfi­szett és tár­saik

Van itt WC-kabát és pi­si­ütő is! A kér­dés már csak az, hogy ezek hasz­nos, vagy tel­je­sen hasz­ta­lan esz­kö­zök?! Naponta születnek korszakalkotó ötletek és találmányok, hála a technika robbanásszerű fejlődésének. Lassan már nincs olyan igény vagy probléma, amire nem alakult volna egy startup*! Az alábbi használati tárgyak is ilyen vállalkozásoknál születhettek mérnökök és tervezők közös gyermekeként. Azt, hogy hasznosak-e, vagy teljesen felesleges volt munkaórák százait pazarolni rájuk, mindenki döntse el maga!

Zajkizáró, kézmelegítős fejpárna

A tömegközlekedési eszközökön vagy várótermekben sűrűn elalvók kelléke. Védi a fejet, és kiszűri a külső zajokat. Irodai használatban pedig a kezünket az arcunk alá temethetjük, és melegen tarthatjuk a párna segítségével. A minket fotózó és tőlünk megrémülő emberek megsegítésére célszerű egy „nem vagyok beteg, csak szeretek aludni” feliratot elhelyezni, valahol a homlok környékén!

Arcizom-erősítő

Ez az eszköz segít a nem kívánatos ráncok eltüntetésében, és a kialakulásukat is meggátolja.Erősíti a rágó és egyéb izmokat a száj és az arc környékén.A csomagban három, különböző súlyú eszköz található. Így mindenki megtalálhatja az arcedzéshez megfelelő nehezéket, legyen az morcos öreg vagy lelkes nagyszájú!

Lábszelfiszett

A szett tartalma egy Bluetooth távirányító, két gumiszalag és két mágnes, valamint némi kétoldalú ragasztó. Ragasszuk az egyik mágnest a telefonra, míg az ellentétét a gumiszalaghoz! A szalagot húzzuk a lábfejünkre, és készíthetünk is teljes alakos önképeket, a lábfejünk segítségével.

Pisiütő

Megnyugodhatnak a nyugdíjas golfkedvelők, nem kell többet suttyomban a bokorba sietni egy kisdologért!Ezentúl elvégezhetik a dolguk játéktársaik szeme láttára is! Ha jön az inger, csak elő kell venni a többi ütő áldásos álcájának takarásából a lecsavarható végűt! A szetthez kapott egyáltalán nem feltűnő színű, zöld törölközőt csak bele kell gyűrni az övbe, és el is ereszthetjük magunkat! Egyedül a túlfolyásra kell figyelni!

Szőrfogó

A háziasszonyok nagy örömére vége a szappanba ragadt, durva szakállszőr időszakának!Ezzel a tükörre rögzíthető, szőrnek szánt előkével a probléma kipipálva!

Hattyúnyak-telefontartó

Azoknak a felfedező kedvű telefontulajdonosoknak, akik a lábszelfiszett tartalmával nem voltak megelégedve, íme, itt van a hattyúnyakat formáló telefontartó! Igazából ennél több nem mondható el erről a derékra csatolható kiegészítőről, egyszerűen nincsenek szavak a miértre.

Kakikabát

Magyarországon, többek között, az egy főre jutó nyilvános WC-k száma is nagyon alacsony. Ezt tetézhetjük még egy kis hólyaggal rendelkező női utazótárssal, és az út hosszával. Míg New Yorkban, a Times Square-en tartott szilveszteri hacacárén a legtöbben pelenkát viselnek, addig mi vihetünk magunkkal egy komplett méretű mellékhelyiség-csomagot! A csomagban található egy szemeteszsákra hajazó kabát, egy pisitartó zsák, egy kakizsák, és egy kéztörlő. A kabát ujjatlan, hogy a kíváncsi szemek elől, a zsák jótékony takarásában törölhessünk. A “pipikének” szánt tasak egy speciális anyaggal van töltve, ami átalakítja a folyadékot egy homokszerű anyaggá. A nagyobb dolgot tartó zacskóhoz is jár extra, alaposan be lehet kötni a száját. A kéztörlő meg egy kéztörlő!

Helyzetjelző golyók

A helyzet egyértelmű, férfi jellemzőkkel ruházhatjuk fel a biciklink, és mellesleg a mögöttünk közlekedőnk látják, hogy valami ott, távolabb, bizony mozog!

* A startup egy újonnan alapított, nagy növekedési potenciált rejtő vállalkozás. Főként termék vagy üzleti modell innováció jellemzi, és inkább a nemzetközi piaci jelenlét a céljuk, mint a hazai. Többségében IT-alapú vállalkozásokról van szó.
forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top