Kezdőoldal / Érdekesség / Az igazság Oroszország véres folyója mögött
Az igazság Oroszország véres folyója mögött

Az igazság Oroszország véres folyója mögött

Az emberek, akik a Daldykan folyó mellett élnek Oroszországban attól tartottak, hogy a világ a végéhez közeledik, hiszen a folyó színe vérvörössé változott. A félelmetes jelenségről azonnal megjelentek a képek az interneten, és szakértők próbálták megfejteni az okát. 

A nyomok természetesen a Norilsk Nikkel nevű céghez vezettek, amely a világ egyik legnagyobb nikkel előállító helye. Ráadásul nem ez az első, hogy furcsaságok történnek a Norilsk céggel kapcsolatban. A közeli lakók és szervezetek tiltakoztak ellene, hiszen magas fokú szennyezést okoznak a környéken.

blood_river_01-1050x583
Az ABC szerint a Norlisk olyan anyagot eresztett a folyóba, amely képes volt teljesen vörösre színezni a vizet. A helyiek elmondták, hogy tulajdonképpen a folyó most földöntúli látványt nyújt, de riasztó, hogy ez mind a kémiai anyagoknak köszönhető. Nemrégiben a BBC-ben nyilatkozott a cég, hogy ők felelősek a folyó vörös színéért. Emellett elmondták, hogy a vörös szín nem veszélyes senkinek sem az életére, de ez az embereket nem annyira győzte meg.

blood_river_03

 

forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top