Kezdőoldal / Egyéb / Azt hitte a nő, hogy terhes, de a nőgyógyász kiábrándította.
Azt hitte a nő, hogy terhes, de a nőgyógyász kiábrándította.

Azt hitte a nő, hogy terhes, de a nőgyógyász kiábrándította.

Sokkoló diagnózist kapott orvosaitól egy középkorú brit nő. Az asszony biztos volt benne, hogy terhes, ezért nőtt hatalmasra a hasa, azonban a doktorok kiábrándították. Kiderült, amit ő magzatnak hitt valójában egy gigantikus ciszta volt.

ciszta nott a hasaban

A 44 éves Lorna Fulton hosszú időn keresztül próbált teherbe esni, azonban nem jött össze a gyerek. Így mikor hasa elkezdett növekedni, biztos volt benne, hogy végre várandós. Azonban annyira gyorsan püffedt, hogy megijedt valami baj lehet a magzattal ezért felkereste a háziorvosát.

Az első sokk akkor érte, mikor a terhességi teszt eredménye negatív lett. Azonnal nőgyógyászhoz fordult, aki közölte vele a szomorú hírt, amit ő gyereknek hitt, az egy szokatlanul nagyra nőtt ciszta a méhében.

A Daily Mail információ szerint Fulton hasából végül egy 31 kilós tumort távolítottak el és több liter folyadékot szívtak le. A beavatkozás után az asszonynak még egy nagy csapással kellett szembesülnie, az orvosok megmondták neki, ezt követően szinte biztos, hogy soha nem lehet saját gyereke.

– Kés alá feküdtem és akkor ott, örökre elbúcsúztam a gondolattól, hogy valaha szülhetek. Rettenetes volt. A kismama osztályon feküdtem, körülöttem boldog és fiatal anyák voltak. Most arra kell koncentrálnom, hogy elfogadjam, hogy nem lesz soha saját gyerekem és örüljek annak, hogy életben maradtam – mondta a megtört asszony a riportereknek. 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top