Kezdőoldal / Érdekesség / Botrány: Életveszélyes kínai mobiltöltők a piacon, több ember belehalt
Botrány: Életveszélyes kínai mobiltöltők a piacon, több ember belehalt

Botrány: Életveszélyes kínai mobiltöltők a piacon, több ember belehalt

Több olcsó után gyártott töltőt rosszul kötöttek be Kínában, már több embert agyonvágott az áram, és több milliós kárt okoztak a készülékekben.

tolto

A bekötés alapján látható, hogy ez közvetlenül az USB-csatlakozóba vezeti a 230V-ot, ami kissé érzékenyen érinti a rádugott készülék elektronikáját. Tanulságként azt vonják le, hogy nem érdemes a kínai, noname töltőket használni, mert könnyen megjárhatjuk, hiszen nem látunk a belsejébe. Sok család gyászol, és érthetetlenül állnak a dolog felett. A felelősök jelenleg ismeretlen személyek, cégek, gyárak. Az biztos, hogy illegálisan került be az országba. Aki gyanús töltőt lát az jelentse!

Az olcsó, után gyártott, de papírral rendelkező kínai töltők végletekig leegyszerűsített elektronikája ettől függetlenül ég és föld távlatban van egy valódi Apple töltőtől. Európai dugóval szerelve két típus is létezik a belőlük, ebből az egyik az eredeti európai kiadás másolata, míg a másik az amerikai, kocka alakú házba helyezi az egyszerű elektronikát európai dugóval.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top