Kezdőoldal / Érdekesség / Csillagjegyek és a szex – A te párod ilyen az ágyban?
Csillagjegyek és a szex – A te párod ilyen az ágyban?

Csillagjegyek és a szex – A te párod ilyen az ágyban?

Ha rád néz elolvadsz, elgyengül a lábad? Az jár a fejedben, hogyan hívd fel magadra a figyelmét? Szeretnéd, ha a tiéd lenne? Akkor bizony fontos, hogy megtudd, milyen csillagjegyben született! Itt megtalálod, hogy mit várhatsz tőle az ágyban.

Csillagjegyek és a szex - A te párod ilyen az ágyban?

 

SKORPIÓ

Türelmetlen, mindent akar, azonnal. Úgy érzi nincs ideje a romantikára, pedig nagyon vágyik rá. Álmodik az olyan szexről, ami felszabadult, féktelen és vad, de egyben gyöngéd is. Fél, hogy ez a vágya kiderül. Szeretné a szexet, mégis úgy tesz, mintha számára játék lenne minden. Ha elnyered a bizalmát, érzi, hogy melletted megnyílhat, akkor átélitek mindketten a gyönyört. Nem kell az erogén zónát kutatnod, bármely része lángolva reagál, ha hozzáérsz.

 

NYILAS

Csak olyan partnert fogad el, aki bírja a tempót és semmiben nem marad le mögötte. Szereti a szexet. Bármikor megtalálja a szexuális összhangot. Vigyázz az érintéssel, mert bármilyen apró is, rögtön úgy érzi zöld utat kapott a szexre. Ha egyszer megtalálta a párját hűséges lesz.

 

BAK

Nem egyszerű eset, nagyon távolságtartó. Sokan úgy gondolnák, hogy beképzelt, nagyra tartja magát, pedig csak nem kacsintgat jobbra-balra. Tartogatja magát az igazira. Ha beenged az intim szférájába, nagyon gyengéd tud lenni egészen addig, amíg teljesen meg nem ismeritek egymást. A Bak férfinek fontos, hogy mindketten átéljék a kielégülés örömét. Érintsd a hátán, hasán, térd tájékán és rögtön érzi, hogy gyorsabb, vadabb tempót szeretne.

 

VÍZÖNTŐ

Kísérletező típus a szerelemben is. Szívesen kezd kapcsolatot idegen kultúrában élő személlyel is. Szereti a pajzán szexuális történeteket. Unatkozni nem fogsz mellette. Szereti, ha belebújsz egy számára kedvelt szerepbe a szexuális játékhoz és máris a lábad előtt hever. Kezdheted a tapogatózást a bokájánál, aztán szépen haladj felfelé, észre fogod venni mikor kapcsol a legmagasabb fokozatra.

 

HALAK

Nehéz eset, nem egy kalandor típus és nem is hősszerelmes. Barátnak és férjnek a legjobb, de neked kell tüzes szeretőt faragni belőle, már ha be mered vállalni. A Halak típusúak bátortalanok, de a szerelmedért felülkerekedhet kezdeti félelmein és tanulással megjön a boldogság. Türelem kell hozzá. Beindul, ha a bokáján és a talpán megtaláltad a megfelelő pontokat az izgalom felkorbácsolására.

 

KOS

Olyan típus, aki, ha rád néz, megigéz, elolvadsz. A Kos bármire képes és vele bármi lehetséges. Előfordul, hogy rögtön randira hív, de az is lehet, hogy csak szórakozik veled. Tudja, hogy milyen kisugárzása van és ezt ki is használja. Nem szereti, ha őt választják, ezt az ő jogának gondolja. A szexben szenvedélyes és vad, lényegre törő, túlságosan gyors, nem figyel eléggé a partnerére. Neked kell egy kicsit visszafognod, ha el akarsz érni a csúcsra. Annyira vad és lényegre törő, hogy időhúzásnak tartja az előjátékot a simogatást.

 

BIKA

Lehet, hogy a barátod, aztán azon veszed észre magad, hogy szerelmes vagy. Féltékennyé kell tenned ahhoz, hogy döntsön. Hűséges típus de sajnos ennek az a hátulütője, hogy elkényelmesedik. Neked kell őt elvarázsolnod kedvességgel, bájjal, finom masszírozással, hadd fusson végig borzongás az egész testén, amely aztán a megfelelő helyen robbanáshoz vezet. Valószínű, hogy ezt az élményt szeretné ismételni, játszadozz vele. A fülcimpája is szereti a kényeztetést. Annyira fel tudod tüzelni, hogy minden vágya az lesz, hogy viszonozza neked ezt az érzést.

 

IKREK

Szereti a kalandot és az ezzel járó izgalmas játékot. Ez tudja az érzelmeit felspannolni. Ha azt akarod, hogy teljesen a tiéd legyen, sose éreztesd vele, hogy teljesen becserkészett, és a szerelmi játékokban minden a legjobb, a legszebb és elsöprő volt. Minden alkalommal tudasd vele, hogy legközelebb ez az érzelmi robbanás valami új szexuális játékkal fokozható. Egymásba kulcsolódó ujjak, szoros egymáshoz simulás mindig ott van a fantáziájában, az erogén zónáját keresd a nyak a lapocka, hát környékén, majd egyre lejjebb és lejjebb haladva megtalálod.

 

RÁK

A bizalom a legfontosabb számára. Ha nem nyered el a bizalmát ne is próbálkozz, ha viszont igen, akkor teljesen a tiéd lehet. Fontos neki a partnere legalább annyira, mint saját maga. Figyel az előjátékra, addig izgat, míg majdnem beleőrülsz, hogy végre eggyé váljatok. Kiváló szerető, nem is tudod, milyen szerencsés vagy. Szereti, ha őt is kényeztetik. Erogén zónáját megtalálod a mell, tarkó, nyak tájékon.

 

OROSZLÁN

Az Oroszlán férfi a tenyerén hordozza szerelmét, úgy bánik vele mint egy igazi hercegnővel. A legjobb helyekre viszi partnerét, de amint a hálószoba ajtaja bezárul kibújik belőle a vad és féktelen vágy. Rögtön maga alá gyűr. Amint befejezte a számára kielégítő aktust, újra kifogástalan úriember lesz. Ha újra a vad oroszlánt szeretnéd, zongorázz végig érzékien ujjaiddal a gerincén és halk szerelmes szavakat suttogj a fülébe. Ez bejön, mert újra szerelmeskedni akar veled és boldoggá tenni.

 

SZŰZ

Sosem fog kezdeményezni. Meg kell hódítanod. Nem keresi igazán a párját, várja, hogy majd az rátalál. Nem erőssége az erotika, de csak addig, amíg rá nem talál az igazán neki való partnerre. Ha sikerül valakinek meghódítani és beadja a derekát, akkor mindent be kell vetni, hogy elérjetek a csúcsra. Érzékeny pontjait a köldök körül találod.

 

MÉRLEG

Szeret jó lenni a szexben. Mindent bevet a jó szex érdekében. Fáradhatatlan és figyelmes a partnerével és nagyon értékeli, ha szex közben dicsérik. Minden egyes együttlét alkalmával arra törekszik, hogy hatalmas élményben legyen részetek. Dereka, combjai, feneke nagyon érzékenyen reagál az érintésekre.

 

Forrás: nokorszak.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top