Kezdőoldal / Egyéb / DÖBBENET: KÉTÉVES GYEREK TESTÉBEN ÉL A 19 ESZTENDŐS LÁNY
DÖBBENET: KÉTÉVES GYEREK TESTÉBEN ÉL A 19 ESZTENDŐS LÁNY

DÖBBENET: KÉTÉVES GYEREK TESTÉBEN ÉL A 19 ESZTENDŐS LÁNY

Egyszerűen megállt a növésben egy indiai tinédzser, aki közel 20 évesen, egy kisgyerek testében kénytelen élni. A lány egy nagyon ritka genetikai betegségtől szenved, ami a világon mindössze 300 embert érint.

Édesanyja karján közlekedik mindenhova a 19 éves Ajifa Khatun. A fiatal lány képtelen egyedül járni és etetni sem tudja magát, szervezete ugyanis megállt a fejlődésben nem sokkal második születésnapja előtt – írja a Daily Mail. A fiatal lány mindössze 10 kilót nyom és mindenben szüleire van utalva.

87490

Ajifa (elöl) húgaival és öccsével

Khatun teljesen egészséges volt, mikor világra jött és nem volt semmilyen problémája egészen kétéves koráig. Még totyogni és beszélni is elkezdet, azonban teljesen váratlanul szervezete nem fejlődött tovább. Az orvosok először azzal nyugtatták a szülőket, hogy ez csak átmeneti állapot, ám mivel a gyerek továbbra sem nőt és képességei sem fejlődtek édesanyja aggódni kezdett.

article-2547713-1B095EBF00000578-799_634x422

A doktorok teljesen tehetetlennek bizonyultak. Tesztelték a gyereket rákra és hormonproblémákra is. Végül arra jutottak, a lány vélhetően egy nagyon ritka genetikai betegségtől szenvedhet, Laron szindrómától, ami a világon csupán 300 embert érint.

A 19 éves lány esete nagy hasonlóságot mutat az amerikai Brooke Greenbergével. Az egyesült államokbeli lány 20 évet élt csecsemő testben, tavaly bekövetkezett haláláig.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top