Kezdőoldal / Egyéb / ÉBREDJ EMBERISÉG! – vagy inkább tovább alszol?
ÉBREDJ EMBERISÉG! – vagy inkább tovább alszol?

ÉBREDJ EMBERISÉG! – vagy inkább tovább alszol?

Úgy érzed a világgal nem stimmel valami? Látod a sok szörnyűséget, és nem érted a világvezetői, az emberiség miért hagyja ezt? Értetlenül állsz azelőtt, hogy a tömegek miért képesek követni olyan ideológiákat, vezetőket, egyházakat, akik nyilvánvalóan hamis ígéretekkel csábítanak?

-Arra kérek minden kedves olvasót, hogy a további sorokat úgy olvassa el, hogy közben próbáljon félre tenni minden gyűlölködést, előítéletet, engedje el a félelmeit… nyissa meg a racionalitását!

A jelenkori ember gyakran esik hibába, mikor azt képzeli hogy szellemileg már magasabb szinten állunk, mint például az őskor embere.

2-Paleo-man_565

Technikai civilizáció, okos-telefonok, szuper számítógépek ide, vagy oda… az emberek zöme még mindig épp olyan primitív tudatilag, hogy jó eséllyel nem találná fel még a kőbaltát – még útmutatóval se… –Lehangoló sorok tudom, de sajnos ez az igazság.

  • Mikor egy nőt ráncigálnak a villamos megállóban szaros 300 forint miatt, vagy mikor különböző kamu vallási erkölcsök miatt ütnek bottal nőket, akkor ne higgyük azt, hogy mi – a jelenkor embere szellemileg magasabb szinten állunk, mint a történelmünk során bármelyik ősünk.
  • Mikor a politikusok a kényük-kedvük szerint uszítanak egymásnak minket, hogy addig se a saját nyomorunkkal foglalkozzunk, hanem a szomszédunknak, testvérünknek támadjunk mindenféle hamis ideológia miatt, addig nem lesz ébredés ezen a földön.

Mostanában egyre több “hang” harsogja, hogy itt az idő az ÉBREDÉSRE, és rendszerint orrunk elé dugnak valamiféle bűnbakot. Hibás az életünkért a zsidó média, a cigányok, a multicégek, a celebek, a nácik, a politikusok, a szomszéd aki lehugyozza a virágainkat – MINDENKI HIBÁS! – Mindenki szeret gyűlölködni, ez egy ősi dolog az emberiség történelmében, és a vezetők jól tudják ezt.

Az emberek félelmét kihasználva használják a gyűlöletkeltés fegyverét – manipulálnak. Vagy olyan embereket emelnek fel példaképnek, akik a sekélyes életre buzdítanak… Mindkettő hamis értékrendszert táplál az emberekbe.

fanatics

Nehéz helyzetben vagyok, ugyanis ahhoz, hogy ösztökéljelek a boldog élet – illetve elégedett élet felé – nem használhatok olyan frázisokat, hogy üsd a buzikat, gyújts fel cigány családokat, ölj meg minden zsidót, égess fel minden bevásárló központot, büntess halállal minden szélsőjobbost… Nem hathatok a gyűlölet szenzoraidra, mert akkor nem tennék mást, mint azok – akik folyton manipulálni akarnak téged.

Be kell látnunk, az emberek nem mernek szembenézni az igazsággal, és ezért történik ennyi szörnyűség a világban. Senki nem szívesen hallja, hogy valójában ő maga hibás azért, ami zajlik körülötte.

“-Miért vagyok én a hibás????”

Azért, mert nem látod be, hogy a sorsodért te magad vagy a felelős. Ne mástól várd el hogy tegyen érted, és ne mástól várd a megoldást! Ne mást okolj a sikertelenségeidért! Főleg akkor ne, ha közben az életmódoddal te magad ásod alá a boldog élet alapjait! Ugye milyen rossz érzés ez? Nem tudsz kit utálni, nem tudsz kire számítani… Magadnak kellene cselekedni, nagyon nagyon rossz érzés – neked kell felébredni.

Szidod a multi-cégeket a facebook-on, kezedben egy iPhone-al… Boldog kapcsolatokra vágysz, közben meg az álmaid nője egy szilikon mellű pláza picsa… – vagy Normális pasit akarsz, közben meg nem hagyod el azt, aki megver, megcsal, le se szar…

selfshot

Hogyan ébredhetsz fel?

Most jön a keserű rész, amelyen a történelem során lényegében mindig elbukott az emberiség. Gyakran voltak az emberiségnek mártírjai, rendszerint a tömeg mindig likvidálta őket, ugyanis nem akartak felébredni. Ugyanúgy megették a hazugságokat, ugyanúgy szerettek gyűlölködni  ugyanúgy nem változott semmi, talán csak annyi, hogy az emberiség még mélyebbre csúszott a butaság mocsarában.

Sajnos a boldog élet lemondásokkal jár… Le kell mondanunk azokról a dolgokról, amelyek gátolnak a szellemi fejlődésben – a boldog élet elérésében. 

  • Le kell mondanunk arról, hogy mást hibáztassunk!
  • Le kell mondanunk arról, hogy mástól várjuk a megoldást!
  • Le kell mondanunk arról, hogy felesleges dolgokat halmozzunk fel!
  • Le kell mondanunk a vágyainkról amelyek folyton tévútra visznek minket!

you

 

Esélytelen igaz?

Nem gyűlölhetjük a zsidókat, cigányokat, nácikat, libsiket, komcsikat, buzikat, polikusokat, multikat, senkit sem…
Nem akarhatjuk a legújabb, legszebb kocsikat, telefonokat, ruhákat – csak azért hogy “menőbbnek” lássanak minket a szintén sekélyes embertársaink… Szőrnyű!!!
Nem várhatjuk istenektől, űrlényektől, tündérektől, jó szándékú gazdag nagybácsitól hogy segítsen nekünk…

Ne üljünk fel a hamis ígéreteknek, senki más nem fog tenni érted semmit! Az egyházak, a vallások, a polikiai pártok, mindenféle szervezetek a saját pecsenyéjüket sütögetik… A félelmeid kihasználva kínálnak hamis alternatívákat.

NEKED KELL MEGTENNED A LÉPÉST!

red-blue-pill

Ébredsz, vagy inkább visszaalszol?

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top