Kezdőoldal / Egyéb / Eckhart Tolle a belső béke megteremtésének Mestere – Videó interjú
Eckhart Tolle a belső béke megteremtésének Mestere – Videó interjú

Eckhart Tolle a belső béke megteremtésének Mestere – Videó interjú

Eckhart Tolle napjaink egyik legmeghatározóbb spirituális tanítója, aki a Most Hatalma című könyvével, amely több mint 5 millió példányban kelt el, hozta el sokak számára a belső béke megteremtésének lehetőségét. Az elme és a gondolatok zaja mögött rámutat arra a csendre, ami mindannyiunk igazi Én-je.

“Aki Te vagy, és a Csend, az egy és ugyanaz”

eckhart-tolle

Eckhart Németországban született, tinédzser éveit Spanyolországban töltötte, majd Angliába ment tanulni és szakmai gyakorlatot szerezni.

Eckhart egész életében szorongott, depressziós volt, többször próbált öngyilkosságot elkövetni. Viszont 29 éves korában az élete hirtelen drámai fordulatot vett. Egyik napról a másikra végtelen örömöt és lelki békét élt meg.
Évekig tartott, míg megtudta mi is történt azon a napon. És még több időbe telt, mire másokat is képes volt megtanítani erre.

Eckhart tanításainak lényege a következő:

“Te nem az elméd vagy, sőt az elméd a legádázabb ellenséged, mert eltakarja a valódi lényedet, és folyamatosan olyan gondolatokat bocsát ki, amely felborítja az életedet. Ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi lelki békét, akkor le kell választanod önmagad az elmédről. Hogyan? Úgy, hogy a Mostban élsz, hiszen a múltban való vájkálással csak bűntudatot és önsajnálatot teremtesz, ha pedig állandóan a jövőre gondolsz, az folytonos szorongást és aggodalmakat szül”.

A kiadást követő 3-4 hónap múlva az emberek kézről-kézre adták a könyveket, és a barátaiknak, rokonaiknak is vásárolnak belőlük.

A folyamat egyfajta” lavinává” nőtte ki magát, és egyre csak növekedett az olvasók száma. Sokak számára sorsfordító volt a könyv elolvasása.

Az Eckhart Tolleval készült videó interjút itt nézhetitek meg:

 

forrás: filantropikum.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top