Kezdőoldal / Egyéb / EGY HÓNAP ALATT VÉGZETT A SZELLEM A HÁZASPÁRRAL
EGY HÓNAP ALATT VÉGZETT A SZELLEM A HÁZASPÁRRAL

EGY HÓNAP ALATT VÉGZETT A SZELLEM A HÁZASPÁRRAL

A dél-dakotai szerelmesek óriási hibát követtek el azzal, hogy egy száz éves házba költöztek. 38 napig bírták a horrort, utána inkább elköltöztek.

Jules Ness és férje Dél-Dakotában vásároltak házat, hogy közös életüket ott folytassák. Igen ám, de a száz éves házban nem csak ők voltak.

Egyik éjszaka égtelen csörömpölésre riadtak fel. A zajok a földszintről, azon belül is a konyhából jöttek. Azonnal kiugrottak az ágyból, és rohantak lefelé, hogy a betörőt még tetten tudják érni.

“Nehéz lépteket hallottam, valaki lassan jött felfelé a lépcsőn, utána pedig a hálószobánk felé. Aztán jött az az irgalmatlan csörömpölés a konyhából. Egyszerűen nem hittem a szememnek: a székek mind fel voltak borítva az asztal körül” – mondta a Daily Starnak a nő.

Férje rögtön ellenőrizte az összes ajtót, de mind zárva volt és nyoma sem volt annak, hogy valaki feszegette volna őket.

“Olyan érzésünk volt, hogy az a valami minket akart, illetve azt, hogy menjünk el a házból” – tette hozzá az asszony, aki azt is elmondta, 38 napig bírták új otthonukban, mikor belátták, tényleg jobb lesz elköltözni.

Kapcsolódó videó kísértetekről:

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top