Kezdőoldal / Érdekesség / Egyre több élőhalottat, boszorkányt, szörnyet, földönkívülit és vérfarkast vél látni a brit Nottinghamshire grófság lakossága
Egyre több élőhalottat, boszorkányt, szörnyet, földönkívülit és vérfarkast vél látni a brit Nottinghamshire grófság lakossága

Egyre több élőhalottat, boszorkányt, szörnyet, földönkívülit és vérfarkast vél látni a brit Nottinghamshire grófság lakossága

A rendőrséghez tavaly már 49 bejelentés érkezett – és a hatóság 13 esetben intézkedett is. 2011-ben 31 telefonáló látott bűvös vagy természetfeletti lényt, míg 2010-ben még csak 17.

A látomások közül egy sem bizonyult valósnak, ám senki ellen nem indult eljárás a rendőrség idejének pocsékolása miatt.

scarybyevilrosey1223_d3602u6

Andy Bishop nyomozó a The Daily Telegraph című brit lapnak pontosított az adatokon. Elmondta, hogy a bejelentések között akad több, amelyet ugyanaz a lakos tett, akiről azután kiderült, hogy elmebeteg. Egy többszörös ufólátó is elmebajban szenved, de ő még részeg is volt telefonálásaikor.
A lap megszólaltatta a “másik oldalt” is. Jessica Gladwin, a nottinghami telephelyű Dusk Till Dawn – Alkonyattól Pirkadatig – nevű kísértetvadász-vállalat tulajdonosa úgy látja, hogy az emberek egyre nyitottabbak más világok lényei felé.

A cég fő profilja olyan körutak szervezése, amelyek során kísértetjárta helyekre látogatnak el az érdeklődők, vagy legalábbis olyanokra, amelyekről az a hír járja. A szellemi túrákra egyre többen jelentkeznek – mondta Gladwin, hozzátéve, hogy ő maga is látott már kísértetet – bár még csak egyszer.
“Nottinghamban történt egy múzeumban. Férfi volt, arcán borzalmas grimasszal, és egyenesen rám meredt. Mielőtt köddé vált, iszonyatos pöceszagot árasztott magából” – mondta a kísértetvadász-vállalat tulajdonosa.

forrás: mti.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top