Kezdőoldal / Egyéb / Elképesztő: ufó szállt le a vulkánba – videóval
Elképesztő: ufó szállt le a vulkánba – videóval

Elképesztő: ufó szállt le a vulkánba – videóval

Untitled-1

Szédületes sebességgel megközelíti, majd egy félkört téve leereszkedik a mexikói Popocatepetl vulkán kürtőjébe az az ufó, amit a legutóbb kaptak lencsevégre. A felvétel valódiságát máris cáfolják.

Ez a hét sem telhet el ufós videó, vagyis beazonosíthatatlan, az emberiséget vészesen fenyegető repülő tárgy nélkül. Még mielőtt azonban azt várnánk, hogy valahol Washington felett látták a legújabb megdönthetetlen bizonyítékot a földön kívüli életre, az eheti misztikum Mexikóból csap le az emberiségre.

A készítője szerint minden eddiginél persze sokkal hittelesebb felvétel még május 30-án készült a Popocatepetl vulkán parázsló kürtője felett, most pedig a Huffington Post mutatta be a nagyérdeműnek. A felvétel tanúsága szerint a fehér izzó pöttyként repkedő ufó először szédületes gyorsasággal megközelíti a kürtőt, majd egy félkör megtétele után lassan ereszkedni kezd, végül pedig el is tűnik abban.

A nyelvtörőnek is beillő nevű vulkán egyébként közkedvelt kirándulóhelye – nyilvánvalóan azért, mert még az űrből is látszik – a földönkívülieknek, ugyanis tavaly novemberben is láttak már errefelé ufót, aki hasonlóan szaunázás céljából merült alá a működő vulkánban.

Marc Dantonio, ufós-videó szakértő szerint azonban aggodalomra semmi ok, a felvétel mindössze egy meteorról készült ügyes manipuláció.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top