Kezdőoldal / Életmód / Elszökött hazulról a kutyaként élő Anna
Elszökött hazulról a kutyaként élő Anna

Elszökött hazulról a kutyaként élő Anna

2015 karácsonyán elszökött hazulról a bizarr fétisnek hódoló Anna.

Aktuális vőlegényével együtt szökött meg a New Yorkban élő Anna Teshu, akit utoljára karácsony este láttak az anyja házában – írja a Daily Mail. Bár a lányról sokáig senki sem tudott semmit, Facebook-oldala január 1-jén új képpel frissült, amelyhez azt írta, Anna Matranga. Vőlegényét Paul Matrangának hívják, a friss bejegyzés pedig arra enged következtetni, hogy a pár azóta már össze is házasodott.

Anna azzal vált ismertté, hogy korábbi jegyesével igencsak különleges kapcsolatot alakított ki, amit nyilvánosan is bemutattak. A 23 éves lány 2015 májusában ugyanis átvedlett akkori barátja, Nathan kutyájának. Az így lezajló eljegyzés után a srác pórázon sétáltatta körbe egy Staten Island-i bevásárlóközpontban feleségjelöltjét.

 

Akkor úgy nyilatkoztak erről, unalmasnak gondolták, ha csak simán eljegyzési gyűrűt adnak egymásnak, ez a kiskutyás játék jóval izgalmasabb volt. – A póráz és a nyakörv sokkal jobban szimbolizálja a közöttünk lévő elköteleződést – mondta akkor a New York Daily Newsnak Nathan, akivel Anna az interneten ismerkedett meg.

A „kis kedvenc” ráadásul nevet is kapott: Xena, Nathan kutyusa. Anna, azaz Xena ráadásul örömmel posztolt fotókat arról, mennyire szeret lustálkodni egy kicsi ketrecben.

– 13 éves korom óta szerettem volna kutya lenni – mesélt a lány a bizarr fétiséről a New York Daily Newsnak.

A pár kapcsolata ezután megromlott, ráadásul Anna 2015 nyarán bezárta egy autóba Nathan német juhászát, ami a felforrósodó kocsiban hőgutát kapott és elpusztult. Az esetből bírósági ügy lett, a lány ügyvédje azzal védekezett, hogy kliense mentális problémákkal küzd, emiatt történt a baleset.

A lány a szakítás után sem hagyott fel bizarr szokásával, s erről újdonsült barátja sem próbálta meg lebeszélni. Paul Matranga ugyanúgy büszkén pózol a kutyaként térdelő, pórázon lévő Anna mellett, mint korábban Nathan.

Habár az eltűnt házasokat továbbra is keresik, ha Annában valóban vannak kutyaösztönök, előbb-utóbb haza fog találni. Azóta pedig egy videóüzenetet is közzétett, amelyben közli, minden rendben velük, jól vannak.

 

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top