Kezdőoldal / Egyéb / ENNYIRE ISZONYATOS DOLGOT MÉG NEM TETT ANYA A GYEREKÉVEL
ENNYIRE ISZONYATOS DOLGOT MÉG NEM TETT ANYA A GYEREKÉVEL

ENNYIRE ISZONYATOS DOLGOT MÉG NEM TETT ANYA A GYEREKÉVEL

Az anyának nem tetszett, hogy a férje tiszteletlenül bánt vele, ezért a négyéves gyerekükön állt embertelen bosszút. Úgy mellesleg a férjét és saját magát is felgyújtotta.

Még mindig az életéért küzd az a szerencsétlen négyéves kisfiú, akit saját anyja nyomorított meg hátborzongató kegyetlenséggel. Az asszony a férje iránti bosszúból kínozta meg a kicsi gyereket.

A kisfiú, ha túléli is, az orvosok szerint örök életére vak marad és sohasem fog tudni beszélni, írja a Mirror.

83774

A negyvenéves kínai anya, Shen Dan azon kapta fel a vizet, hogy szerinte a férje nem kezelte a megfelelő tisztelettel. Miután a pénzen veszekedtek, az asszony elviharzott otthonról és egy kanna benzinnel tért haza, majd arra kényszerítette a kisgyerekét, hogy igyon a gyúlékony anyagból.

A kisfiú egy korty után visszaöklendezte a többit és igyekezett ellenkezni, de hiába. Miközben a férj megpróbált közbelépni, a bekattant anya egy égő tűzhelyhez rángatta a gyereket, majd mindannyiukra benzint locsolt. Mindhárman felgyulladtak, de az apának szerencsére maradt annyi lélekjelenléte, hogy a nappaliba rohanjon a fiával és pokróccal eloltsa a lángokat.

article-2502722-195D50F700000578-49_634x472

A gyerek életveszélyes égési sérüléseket szenvedett a fején és a tüdejében, az intenzív osztályon ápolják. A szülők is megégtek, testfelületük 15 százalékát égési sérülések borítják, de ők rendbe jönnek.

£££-The-father-of-a-young-Chinese-boy-who-was-set-on-fire-by-his-mother-2783496

Az apa azt mondja, a felesége bosszúból tette ezt a borzalmat, hogy a gyerekén keresztül okozzon neki fájdalmat, hiszen a kicsi fiát szereti a világon a legjobban. Azt azonban képtelen felfogni, hogyan volt képes az asszony ekkora szörnyűségre, hiszen a fiúcska neki is édes gyermeke.

Az anya felgyógyulása után súlyos börtönbüntetésre számíthat, és az apa elmondta, ha kikerült a kórházból, első dolga lesz elválni tőle.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top