Kezdőoldal / Érdekesség / Félelmetes esetei az élve temetésnek
Félelmetes esetei az élve temetésnek

Félelmetes esetei az élve temetésnek

Féltetek már attól, hogy élve eltemetnek titeket? Hogyha nem, akkor most hozunk pár esetet, hogy kissé reálisabbá tegyük ezt a fajta rettegést. Lehet, mégis érdemesebb a hamvasztást választani, hiszen mégiscsak gyorsabb elégni, mint megfulladni a föld alatt.

poe2

Az élők sikolyai
2014-ben egy negyvenöt éves nőt nyilvánították halottá Görögországban. A nő elviekben rákban halt meg, temetésén részt vett az egész család és a barátok. Azonban pár órával később a sikolyokat hallottak a temetőben dolgozók. A sikoly az egyik sírból hangzott fel, mire páran ásni kezdtek, hogy kinyissák a sírt. Sajnos, mire feltörték a koporsót, addigra a nő ténylegese meghalt. Sajnos megfulladt a kriptában.

buriedalive

Madam Blunden
A régebbi korokban szépséges kriptákban temették el a gazdagokat, így amikor Madam Blunden meghalt, akkor a Holy Ghost Kápolnába temették Basingstoke-ben Angliában. A kripta egy általános iskola alatt volt, és egy nappal a temetés után a diákok furcsa hangokat hallottak lentről. Hamarosan megvizsgálták az ügyet, kinyitották a koporsót, de sajnos Madam Blunden éppen kilehelte a lelkét. A nő állítólag szétkarmolta teljesen az arcát rémületében.

Amikor egy vakrandi rossz irányt vesz
Sokunknak volt már része rossz randiban, de szerencsére a legtöbb mégsem élve temetéssel végződik. Mina El Huari online találkozott egy férfival, és kapcsolatot alakítottak ki mielőtt találkoztak volna. A nő később úgy döntött, hogy Marokkóba repül, hogy megismerje élőben a férfit. Szerencsére a randevú nagyon jól ment, de később El Huari összeesett a padlón randipartnere lakásán és nem ébredt fel. A férfi nagyon aggódott, hogy megvádolják külföldi vendége meggyilkolásával, ezért úgy döntött, hogy eltemeti inkább a kertben. Pár nappal később a nő csaldja keresni kezdte El Huarit, és hamarosan megtalálták az online randipartnert, aki összetörve vallotta be, hogy mit tett. Sajnos kiderült, hogy a lány cukorbeteg volt, ezért ájult el. A halálát pedig fulladás okozta. A férfi gyilkosság vádjával került a bíróság elé.

Egy esküvő és egy temetés
Miss Hockwalt a bátyja esküvőjére készült január 10-én reggel. Felöltözött, elindult a konyhába, de nem tért vissza. A nőt a székben találták meg élettelenül. Az orvosi vizsgálat után megállapították, hogy a nő meghalt, így az esküvő mellett temetést is tartottak. Valami azonban mégsem stimmelt, hiszen az asszonyság továbbra is élettel telinek tűnt. Később kinyitották a koporsót, amelyben szegény nő már rengeteg haját kitépte.

 

 

forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top