Kezdőoldal / cinkes / GYÍKOT SZÜLT EGY NŐ, ÁLLÍTJA A BÁBA
GYÍKOT SZÜLT EGY NŐ, ÁLLÍTJA A BÁBA

GYÍKOT SZÜLT EGY NŐ, ÁLLÍTJA A BÁBA

Debi Nubatonis 31 éves volt, mikor világra hozta az állatot. Sokan boszorkánysággal vádolják, az orvosok pedig azt állítják, lehetetlen. Pedig volt már nő, aki békát szült, mondjuk Iránban, de még az orvosi szaklapok is foglalkoztak az esettel.

A 31 éves Debi Nubatonis májusban, terhességének nyolcadik hónapjában hozott világra egy gyíkot – írja a Mirror. A nőnél a bába szerint megindult a szülés, és olyan előrehaladott állapotban volt már, hogy nem tudtak vele bemenni a kórházba, így kénytelen volt otthon szülni.

A vajúdó nőt többen boszorkánysággal vádolják, így az indonéz hatóságok úgy döntöttek, kivizsgálják mi is történt valójában. Az orvosok szerint nyilvánvalóan hülyeség, hogy egy ember gyíkot szül, de a logikus magyarázat híján kénytelenek az esettel foglalkozni.

A tudósok szerint nem kérdés, hogy egy ember nem tud teherbe esni egy állattól, de a nő terhességére baba nélkül is van magyarázat. “Az asszony vélhetően álterhes volt, ezért látták a falubeliek, hogy folyamatosan nő a hasa, vagyis gyermeket vár. Az állat meg vélhetően csak odapottyant, amit a bába vallásos ember lévén úgy értelmezett, hogy a nő szülte meg.

A bába, Josephine Lydia Hellen Wadu szerint ő nem hülye, a nőből jött ki a gyík.

Békát már szültek

Korábban egy iráni napilap, az Etemaad számolt be arról a különös esetről, hogy egy helyi nő, békát szült. A lárva állítólag a nő testében fejlődött békává. A lény egy koszos uszodában került a szervezetbe, és ezért tudott kifejlődni.

Az orvosok számos olyan esetet említenek, amelyekben békák, gyíkok, sőt kígyók is emberi testen belül fejlődtek ki, de tárgyi bizonyítékok sosem álltak még rendelkezésre.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top