Kezdőoldal / Érdekesség / Ha ezt el­ol­va­sod, ki­de­rül, mennyire mocs­kos a szex­fan­tá­ziád
Ha ezt el­ol­va­sod, ki­de­rül, mennyire mocs­kos a szex­fan­tá­ziád

Ha ezt el­ol­va­sod, ki­de­rül, mennyire mocs­kos a szex­fan­tá­ziád

Szok­tál sze­xu­á­lis dol­gok­ról fan­tá­zi­álni, igaz? Akkor va­ló­szí­nű­leg is­me­red az ér­zést, mikor nem tudod, vajon az ál­mo­do­zá­sod nor­má­lis-e még, vagy már nem. A vá­lasz egy gör­dí­tés­nyire lapul.

A Journal of Sexual Medicine-ben jelent meg egy tanulmány, melyben kutatók egy csoportja több mint ezerötszáz felnőttet kérdezett meg, hogy kiderítse és felderítse a szexuális fantáziák népszerűségét.

Van egy rossz hírünk: szinte biztos, hogy nem vagy normális. Viszont szintén van egy jó hírünk: mindenki más dettó.

A montreáli egyetem kutatói 799 férfit és 719 nőt kérdeztek meg, akik közül 85,1 százalék heteroszexuálisnak és 11,3 százalék homoszexuálisnak vallotta magát, míg a maradék 3,6 százalék a kettő közé tette szexuális hovatartozását. A megkérdezettek kaptak egy hosszú listát állításokkal, melyeken meg kellett adniuk, mennyiben fantáziálnak az adott dologról egytől hétig.

Íme az eredmények!

Fotó: 123RF

A nők sokkal inkább szeretnek fantáziálni idegenekkel való szexről egy bizonyos helyen, míg a férfiakat inkább az orális és anális álmodozások, valamint egy ismerőssel való szex gondolatai izgatják. A férfiak inkább vágynak a fantáziáik gyakorlati beteljesítésére, mint a nők. Általános megfigyelés volt, hogy a legtöbbet emlegetett forgatókönyvekben volt orális szex, szex szokatlan vagy romantikus helyen, szex valakivel, aki nem a “házastársunk”, valamint maszturbálás mind cselekvő, mind pedig fogadói oldalról. A legritkább fantáziák, melyek a lista alján voltak (hála az égnek) a megerőszakolás, gyermekkel közösülés és állatokkal való fajtalankodás.

A “ritka” és a “tipikus” fantáziák skáláján az alsó hangot (kb. 15,9 százalék) olyan dolgok jelentették, mint az aranyzuhany és a másik nemnek való felöltözés. Középvonalban (50–84 százaléka a válaszadóknak) voltak a valakit domináló szexuális aktusokvalamint fantáziák egy hírességgel való szexről, a tipikus halmazba (84,1 százalék vagy több) tartoztak az olyan szexvágyak, mint egy hármas menet vagy kézzel kielégítés.

Fotó: 123RF

Emellett a kutatók további apró következtetéseket is levontak: például a legtöbben, akiket érdekel a dominálás (avagy leuralás), szintén fantáziálnak az alárendelt szerepről, de még sok más szexfantázia is összekapcsolódik a kutatók szerint. A Business Insider összegyűjtötte a teljes listát, melyet itt böngészhetsz át – szerintünk tartogat még pár érdekes statisztikát a vágyainkról.

Forrás: Player.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top