Kezdőoldal / Egyéb / Hátborzongató: ugyanott halt meg, ahol anyja 3 éve
Hátborzongató: ugyanott halt meg, ahol anyja 3 éve

Hátborzongató: ugyanott halt meg, ahol anyja 3 éve

Véletlen, vagy a végzet? A 14 éves fiú ugyanazon az úton lelte halálát, ahol három évvel ezelőtt édesanyja is életét vesztette, ráadásul majdnem ugyanúgy gázolták el. Nem ez volt az első ilyen eset. Volt apa, aki pár órával fia halála után követte.

Hátborzongató tragédiával vannak tele az újságok az Egyesült Arab Emírségekben, azon belül is Dubajban. Egy 14 éves fiú az Abu Hail úton biciklizett, amikor elcsapta egy autó. A srác életéért majdnem két hétig küzdöttek, de 12 nap után feladta a harcot, és meghalt.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a balesetben mindkét fél hibás volt, a srác rosszul vett be egy kanyart, a sofőr pedig nem figyelt eléggé, de ez már sajnos mindegy is, a tragédia megtörtént. A fiú édesanyja három éve vesztette életét, méghozzá ugyanezen az úton. Az 50 éves asszony a járdán sétált, amikor közvetlen mellette két kocsi karambolozott, és az egyik jármű elsodorta őt.

91300

Az Abu Hail út Dubajban, ami három év alatt megölte anyát és fiát is 

Anya és fia így szinte ugyanott, és ugyanolyan módon lelték halálukat, mindössze három év különbséggel, de nem az övék volt az első ilyen eset.

Ikertestvére után ment a halálba, pedig nem akart

Elég csak egy hónapot visszamenni az időben a 29 éves Sarah Sanagham megdöbbentő történetéért. A 29 éves nő egy benzinszállítóval ütközött, és a kórházban belehalt sérüléseibe. Nem sokkal később egy chicagói újság megtudta, hogy a baleset alig pár száz méternyire történt attól a helytől, ahol 1996-ban a nő ikertestvére vesztette életét egy cserbenhagyásos gázolásban.

Abban a gázolásban három kislány halt meg, de az nem derült ki, hogy Sarah akkor megsérült-e.

chi-140228-sarah-sonaghan-photograph

Sarah alig pár száz méternyire vesztette életét attól a helytől, ahol korábban ikertestvére is

Nyolc éven belül férjét és fiát is ugyanott vesztette el

A 16 éves Connor Short is autóbalesetben lelte halálát, pedig teljesen vétlen volt, nem is vezetett.  A tragikus baleset Ashiver településen történt, ráadásul azon az úton, ahol nyolc évvel korábban a családfőt is elvesztették. David Short szenteste szenvedett halálos balesetet ugyanott, miután gyalog ment hazafelé.

article-2209302-153BB98B000005DC-736_634x657

Connor Short és édesapja egy régi, családi fotón. Nyolc év különbséggel mentek a halálba. Ugyanaz az út okozta a vesztüket

Pár órával később követte fiát az összetört apa

Dev Sambhi és édesanyja 2011-ben, San Diegóban szenvedtek autóbalesetet, aminek következtében a 16 éves fiú belehalt sérüléseibe. Bár a családfő tudta, hogy felesége megúszta élve a durrdefektet, mégsem az volt az első dolga, hogy bemenjen a kórházba.

Ugyanazon az útszakaszon indult el, mint ahol a tragédia történt, csak ő forgalommal szemben. Nem kellett sokat várnia, mire frontálisan ütközött egy szemközti autóval.

Mint később kiderült, a férfi feleségét okolta fia haláláért, ezért szándékosan indult a forgalommal szemben. Apa és fia halála között mindössze pár óra telt el.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top