Kezdőoldal / Egyéb / HIHETETLEN: EMBERKÉNT JÁR A CUKI KISBÁRÁNY
HIHETETLEN: EMBERKÉNT JÁR A CUKI KISBÁRÁNY

HIHETETLEN: EMBERKÉNT JÁR A CUKI KISBÁRÁNY

Kínában az internet szenzációja lett az a mellső lábak nélkül született bárány, amely a hátsó lábain jár, akár egy ember. Egy rákbeteg fiatalember belőle merít erőt.

A mozgássérült kis állat augusztusban született Kínában, és mindenkit elképesztett azzal, hogy megtanult két lábon járni, számolt be a Mirror.

A sérült állat eredeti tulajdonosa elmondta, hogy amikor a születése után meglátta a kisbárányt, biztos volt benne, hogy hamarosan elpusztul, ám legnagyobb meglepetésére az állat egy hónap elteltével megtanult járni a hátsó lábain. A különleges bari híres lett a környéken, és egy 31 éves rákbeteg férfi szép summát fizetett érte, hogy az övé lehessen.

85623

Új gazdája így mesélt az állatról: „A betegségem ellenére próbáltam pozitív maradni, de amikor egyedül voltam, mindig rám tört a depresszió. Aztán megláttam ezt a kis teremtményt, hogy milyen ügyesen megtanult túlélni a nehéz sorsa ellenére, és úgy éreztem, ez a kis bárány erőt adhat nekem a gyógyuláshoz. Amióta velem van, nem vagyok egyedül, valódi társammá vált” – mondta el Xiu Wang.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top