Kezdőoldal / Egyéb / ILYEN SZÉDÜLETESEN FÉLELMETES KÉPEKET MÉG NEM LÁTOTT
ILYEN SZÉDÜLETESEN FÉLELMETES KÉPEKET MÉG NEM LÁTOTT

ILYEN SZÉDÜLETESEN FÉLELMETES KÉPEKET MÉG NEM LÁTOTT

Nem riad vissza a kihívásoktól Vagyim Mahorov és Vitalij Raszkalov. A két orosz fotós január végén titokban megmászta a még építés alatt álló Sanghaj Tornyot és lélegzetelállító felvételeket készített.

Két orosz fotós biztosítókötél nélkül, két óra alatt mászta meg a világ második legmagasabb épületét, a Sanghaj Tornyot azért, hogy fentről szenzációs képeket készítsen a nagyvárosról. Vagyim Mahorov saját honlapján számolt be a fantasztikus kalandról.

Vadim Makhorov01

– A kínai holdújév ünneplése miatt nagyon sokan elutaztak a városból, még a torony építőmunkásai is, ez pedig tökéletes alkalom volt arra, hogy éjszaka, az őröket kicselezve felmásszunk a toronyba, és a fölé magasodó darura. Két óráig mentünk folyamatosan felfelé, de még órákat kellett várnunk a magasban, amíg eltűntek az égről a felhők. A képeket nézve: minden perc megérte – írja Mahorov.

88284

Mahorov és Raszkalov órákat várt, hogy e felhők eltűnjenek a város fölül, és eléjük táruljon a panoráma

A két orosz összesen tizennyolc órát töltött több mint hatszáz méter magasban, és több mint huszonnégy órán keresztül nem aludt. Fáradozásuk eredményeként a kínai metropolisz összes magas épületéről készítettek képeket.

A fotósoknak nem ez volt az első ilyen akciójuk, korábban meghódították a párizsi Eiffel-tornyot, és a Notre Dame-ot, valamint a gízai piramisokat is.

Vadim Makhorov03

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top