Kezdőoldal / Érdekesség / Inkább él egy sírban, mint hajléktalan legyen
Inkább él egy sírban, mint hajléktalan legyen

Inkább él egy sírban, mint hajléktalan legyen

A szerb Bratislav Stojanovic építkezési munkásként dolgozott, de egy napon elvesztette az állását. Korábban eladósodott és munka nélkül képtelen volt azt törleszteni. Hálát adhat az égnek, akinek van családja és segít neki ilyen helyzetben. Bratislav nem volt ilyen szerencsés, ezért elindult a lejtőn és végül mindenét elvesztette, az utcára került.

15 évvel ezelőtt úgy döntött a most 43 éves férfi, hogy beköltözik egy temetőbe. Azt gondolta, hogy inkább él a halottak között, mint az utcán. Egy olyan család sírhelyében lakik, akik nagyjából 100 éve haltak meg. érdekesség egyébként, hogy a temető az utóbbi években bezárta kapuit, így látogatóktól sem kell tartania.

Némileg viccesen azt is megjegyezte, hogy a megélhetéstől sokkal jobban fél jelenleg, mint a halottaktól. Amikor pedig ki akar mászni az otthonából többször is leellenőrzi, hogy van-e valaki a környéken, ugyanis nem akarja senkire a frászt hozni. Az emberek rendkívül megértőek és barátságosak vele, többen például rendszeresen ruhát és ételt visznek neki.

temeto

temeto2

temeto3

temeto4

Bratislav Stojanovic, a homeless man, rests as he sits on a grave stone in the southern Serbian town of Nis

pasi

pasi2

pasi3

pasi4

forrás: lajk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top