Kezdőoldal / Egyéb / Kitüntették a szellemet fogó közrendőrt
Kitüntették a szellemet fogó közrendőrt

Kitüntették a szellemet fogó közrendőrt

A régió legnépszerűbb körzeti megbízottjának címét érdemelte ki egy orosz rendőr, aki nemrég befőttes üveggel fogott el egy kopogtató szellemet.

A Novoszibirszk megyében kapitányi rangban szolgáló Ivan Smidt körzeti megbízottat két hónapja kereste fel egy idős, II. világháborús veterán azzal a panasszal, hogy egy kopogtató szellem miatt nem tud aludni már hetek óta. A kísértet egész éjjel zajong, ide-oda tologatva a bútorokat. A rendőr gondosan átvizsgálta a lakást, majd egy nyitott befőttes üveget tett az asztal közepére. Másnap a bácsi örömmel újságolta, hogy megszűntek a zajok. A derék közeg ekkor egy kupakkal lezárta az üveget, és közölte, hogy ezzel végleg bezárta a szellemet. Az öregúr többé valóban nem panaszkodott az éjjeli zajokra.

kituntettek-szellemet-fogo-kozrendort

Ivan Smidt közrendőr az elmúlt nyolc év során rendkívüli népszerűségre tett szert a helyi lakosság körében. Eddig már húsz különböző érmet és kitüntetést kapott a bűnüldözés terén mutatott kiemelkedő szakmai teljesítménye elismerőséül, sőt a napokban 52 ezer szavazattal ő érdemelte ki a régió legnépszerűbb körzeti megbízottjának címét is egy internetes megmérettetésen.

A titkát faggató újságíróknak azt mondta, hogy csupán jó kapcsolatot kell kialakítani a lakossággal. „Egy jó rendőrnek készen kell állnia arra, hogy bármilyen élethelyzetben a falubeliek segítségére legyen. Legyen az hétköznapi tyúklopás, komoly rablás, vagy akár egy kopogtató szellem” – mondta, sőt a kíváncsiskodóknak alátámasztásul a kísértetet őrző befőttes üveget is megmutatta.

forrás: karpatalja.net

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top