Kezdőoldal / Egyéb / KUTYAKÉNT TARTJA 11 ÉVES UNOKÁJÁT – FOTÓK
KUTYAKÉNT TARTJA 11 ÉVES UNOKÁJÁT – FOTÓK

KUTYAKÉNT TARTJA 11 ÉVES UNOKÁJÁT – FOTÓK

Nagyanyja szerint a fiú 1 évesen leesett az ágyról, azóta mentális zavarokkal küzd, és emberekre is támadhat. Ezért kellett láncra verni, és úgy járni vele kéregetni.

Novemberben kerültek fel az internetre annak a kínai kisfiúnak a képei, akit nagyanja láncra verve visz kéregetni az utcára. Kína egy emberként háborodott fel, megtalálták a családot, és most gyűjtést szerveznek, hogy segítsenek rajta.

85585

A 11 éves Hi Zili nevű fiú a Csöcsiang tartományban található Gulai falucskában él nagyanyjával, aki egy több méteres láncra verve tartja unokáját – írja a Mirror. Hogy miért? Hi Zili egy éves korában állítólag leesett az ágyról, ami miatt olyan súlyos agysérüléseket szenvedett, hogy ma is komoly mentális problémákkal küszködik. Nagyanyja szerint emberekre is veszélyes, bárkit megtámadhat, ezért kell úgy tartani, mint egy kutyát.

He-Zili-2940181

 

Hi-nek családja sem éppen mindennapi: anyja rákban halt meg, apja elmebajos, de az őt nevelő nagymama is betegeskedik. Nagyanyja azt mondja, megszakad a szíve, hogy így kell “tartania” unokáját, de “jobb ez így”.

He-Zili-2939162

Nem ez az első hasonló eset, ami a közelmúltban napvilágot lát a kilátástalan szegénységet és a dúsgazdagságot egyformán képviselő Kínából. Mi is írtunk arról a férfiról, akit anyja 42 éve tart ketrecben.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top