Kezdőoldal / ezo-hanta / Me­lyik fa len­nél? Vá­lassz egyet, és meg­tu­dod, ki vagy va­ló­já­ban
Me­lyik fa len­nél? Vá­lassz egyet, és meg­tu­dod, ki vagy va­ló­já­ban

Me­lyik fa len­nél? Vá­lassz egyet, és meg­tu­dod, ki vagy va­ló­já­ban

Me­lyi­ket vá­lasz­ta­nád? Vi­rágzó? Hó­pely­hes? Kacs­ka­rin­gós ágú? Töb­bet el­árul rólad, mint gon­dol­nád.

 

Kíváncsi vagy személyiséged rejtett vonásaira? És arra, hogy mit árul el rólad egy egyszerű rajz? Nincs más dolgod, mint kiválasztani, melyik fa tetszik leginkább az alábbiak közül. Majd a fához tartozó szám alapján megkeresni, melyik is a rád vonatkozó leírás.

teszt fa.jpg

1. Nagylelkű és erkölcsös ember vagy. Fontosnak tartod az önfejlesztést, ambíciózus vagy, és szeretnéd jobbá tenni a világot. Néha azt hiszik, nehéz veled kommunikálni, de szereted az embereket. Egészen addig, amíg meg nem bántanak. Nagyon kevesen tudják értékelni azt, amit csinálsz, és aki vagy.

2. Szórakoztató és becsületes vagy. Törődsz másokkal, és munkádat is lelkiismeretesen végzed. Könnyen bizalmat ébresztesz másokban, szellemes vagy és izgalmas, mindig akad egy érdekes és szórakoztató történeted a környezeted számára.

3. Okos és megfontolt ember vagy. Egy nagy gondolkodó. Befelé forduló, nehezen megnyíló az alkatod, mindig arra törekszel, hogy helyesen cselekedj, még akkor is, ha ez mások számára érthetetlennek tűnik, vagy mások nem ezt az utat követik körülötted.

4. Figyelmes vagy, rendkívüli és egyedi. Jók a megérzéseid, gyakran furcsának tűnsz mások számára, és ha nem értenek meg, az fájdalommal tölt el. Nagy szükséged van a személyes térre. Tisztán látod az élet fényes és sötét oldalát, nagyon érzelmes vagy.

5. Öntudatos, felelősségteljes és független vagy. A saját utadat járod, tudod, hogyan kell erősnek maradnod önmagadért és azokért, akiket szeretsz. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és nem félsz követni az álmaid. Az egyetlen dolog, amit elvársz másoktól, az az őszinteség. És elég erős vagy ahhoz, hogy az igazságot akkor is elviseld, ha nehéz.

6. Nagyon kedves vagy és érzékeny. Nagyon jó kapcsolatot ápolsz az emberekkel, sok barátod van és szeretnek a közeledben lenni. Szívesen segítesz másoknak, önmagadat pedig igyekszel mindig fejleszteni és jobbá tenni.

7. Boldog vagy, érzékeny és megértő. Jó hallgatóság vagy, aki nem ítélkezik mások felett. Elfogadod, hogy mindenkinek megvan a saját útja az életben, nyitott vagy új emberekre és új eseményekre. Ritkán aggódsz, többnyire nyugodt vagy, és pontosan tudod, hogy merre tartasz.

8. Bájos, elbűvölő és energikus ember vagy. Szórakoztató vagy, mindig tudod, hogyan nevettess meg másokat. Spontán vagy, lelkes, és soha nem mondasz nemet egy kalandra. Ha valami érdekel, akkor addig nem nyugszol, amíg minél több ismeretre szert nem teszel azon a téren.

9. Optimista vagy. És általában szerencsés. Az életet egy ajándéknak tekinted, törekszel rá, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Mindig megtalálod a módját, hogy megbocsáss másoknak, úgy érzed, hogy az élet túl rövid a haraghoz. Ha egy pohár van félig van töltve vízzel, akkor te biztosan azt mondod, hogy félig tele van.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top