Kezdőoldal / Egyéb / MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT, HOGY KÉPET POSZTOLT MAGÁRÓL
MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT, HOGY KÉPET POSZTOLT MAGÁRÓL

MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT, HOGY KÉPET POSZTOLT MAGÁRÓL

A Facebookra töltött fel egy szétvert, véres arcú fotót magáról egy Kentuckyban élő asszony a következő üzenettel: Kérem segítsenek, akárki. Ha nem teszi, ma talán már nem élne.

A NY Daily News beszámolója szerint Susann Stacyt a férje verte véresre egy kézifegyverrel, és a nő az életéért rettegett.

Hogy ne tudjon segítséget kérni, a férfi kitépte a vonalas telefonjukat a falból, és a mobilkapcsolat sem működött, így nem tudta hívni a rendőrséget.

Az életveszélyben lévő nőnek egyetlen lehetősége maradt: mivel wifi kapcsolat volt az erdőszéli házban, villámgyorsan lefotózta magát és egy segélykérő üzenettel feltöltötte a képet a Facebookra.

86208

Szerencséjére az ismerősei azonnal értesítették a rendőrséget, akik még időben érkeztek. A férfi elmenekült otthonról, de hamarosan elfogták a környéken és letartóztatták.

Az asszony elmondta, biztos benne, hogy ha nem képes külső segítséget kérni, ma már nem élne. „Nem akartam egy vértócsában végezni a konyhakövön, ezért az utolsó szalmaszálba kapaszkodtam, hogy segítséget kérjek. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, az isten áldja meg azokat, akik megmentették az életemet” – írta Susan egy későbbi posztjában.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top