Kezdőoldal / Életmód / Miért ne add fel sose? Egy történet Stallonéról…
Miért ne add fel sose? Egy történet Stallonéról…

Miért ne add fel sose? Egy történet Stallonéról…

Elmondok egy sztorit Stalloneról, ami sok mindenkinek segíthet, hogy elérje az álmait…

Gondoltál valaha arra, hogy miért van ez a ‘különleges arckifejezése’? Születése óta le van bénulva az arca bal alsó része.
Arról nem is beszélve, hogy ez a beszédén is hallatszott. Itt akkor vége is a színészi karriernek, igaz? Nem!

Amikor New Yorkba érkezett, hogy színész legyen, senki nem akart neki munkát adni. Volt egy olyan pillanat, amikor három hétig kellett egy buszpályaudvaron laknia, annyira nem volt pénze.

Annyira megromlottak a dolgok, hogy kénytelen volt a legjobb barátját – a kutyáját – eladni egy idegennek 25 dollárért. Állítása szerint ez volt a mélypont az életében.
Aztán egyszer egy nap, amikor Muhammad Ali box meccsét nézte, eszébe jutott egy forgatókönyv. Egész hétvégén nem aludt, és három nap alatt megírta a Rocky forgatókönyvét.

rocky

Idővel producereket is talált, akik – egy ilyen, a kutyáját is eladó csórónak – felajánlottak neki $125.000t, azzal a feltétellel, hogy nem játszhat a filmben.
Nem fogadta el. Le volt égve, de az álma az volt, hogy színész legyen.

Hetekkel később kapott egy $325.000os ajánlatot, amit még mindig nem fogadott el. Végül megengedték neki, hogy szerepeljen, de a gázsi így csak $35.000 volt.
Ebből azonnal elköltött $15.000t, hogy megtalálja és visszavásárolja az eladott kutyát, ami egyébként a filmben is benne van. 

A Rocky $200.000.000t kaszált…

forrás: facebook

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top