Kezdőoldal / Érdekesség / Miért van mostanában ilyen hideg?
Miért van mostanában ilyen hideg?

Miért van mostanában ilyen hideg?

2623812

A jelenség mely szerint azt tapasztalhatjuk, hogy az év szakok összekeveredtek, illetve el is tűntek annak köszönhető, hogy az északi sarkon lévő jégsapkák vészesen olvadnak. Pár éve még csak riogattak eme jelenséggel, azonban mára már valósággá vált az időjárás béli apokalipszis. Ennél még rémisztőbb a helyzet az északibb országokban ahol végképp nyoma nincs a nyárnak.

Vajon mi állhat eme jelenség mögött?

Mint korábbi cikkünkben már kifejtettük, a világ kormányai az emberiség létszámának csökkentse által létrehozott HAARP-rendszer okozza ezt a problémát. Számos összeesküvés született már e témáról, azonban ezt a jelenséget a bőrünkön tapasztalhatjuk jelenleg is. Még az idősebbek sem igazán emlékeznek olyanra, hogy március közepén esik a hó, vagy hogy a nyár elején vacogni kelljen hetekig.

Mit tehetünk mi ez ellen?

Ne hagyjuk, hogy az elnyomóink ilyesfélén harmadoljanak meg minket, miközben gazdaságilag is romba döntenek! Továbbra se hagyjuk, hogy bábként cselekedjük amit elvárnak tőlünk, és sulykolják belénk a különböző média butításokon keresztül.

Ha fontos neked a saját és szeretteid élete, add tovább ezt az információt, ne hagyjuk magunkat.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top